Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim ennyire maradiak lennének?
25 éves férfi vagyok , de akárhányszor sikerül vegre megismernem egy rendes lányt akkor mindig azzal jönnek hogy ne arról álmodozzak hogy az a lány lesz a feleségem meg lehet hogy egyszer majd elhagy.
Állandóan ezt sulykolják néha mar teljesen ki készítenek lelkileg
Es csodalkoznak hogy egy ido után mar mar a könnyeimmel küszködők
Tudom lehet hogy ezt égő de az istenért kel ezzel baszogatni engemet ?
Sajnos nincs saját lakásom , velük lakom.
Miért ne lehetnek en is boldog egyszer es szerencsés ? Mit ajánlatok mit mondjak nekik ? :(
Az igazat. Hogy marhára felhúznak. Meg kérdezd meg, hogy ez miért jó nekik. Amúgy nem égő, amit írtál :)
Remélem tudtam valamicskét segíteni. :)
Nem maradiak, hanem (már megbocsáss) seggek.
Közöld velük (ne beszéljétek meg, közöld), hogy a párválasztásodhoz semmi közük és ha lehet ezzel hagyjanak fel mert ezzel csak maguk ellen hangolnak.
Aztán amint lehet, tipli a "családi fészekből".
Amíg nem tudtak a kapcsolataimról, én megkaptam, hogy csak fagyasztott gyerekem lehet, mert nem fogok kelleni senkinek.
Mikor a férjemmel járni kezdtünk, havonta megkaptam hogy ne éljem bele magam mert úgyis el fog hagyni.
Mikor összeköltöztünk azzal jöttek 2 hetente, hogy biztos sokat veszekszünk mert nem adok neki enni:D
Mióta összeházasodtunk, 2 éve, azt hallgatom havonta, hogy le akar e már lépni a férjem, vagy megvert e már?:)
Nem normálisak az ilyen szülők....erre nem lehet mit mondani.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!