Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim ennyire maradiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim ennyire maradiak lennének?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok , de akárhányszor sikerül vegre megismernem egy rendes lányt akkor mindig azzal jönnek hogy ne arról álmodozzak hogy az a lány lesz a feleségem meg lehet hogy egyszer majd elhagy.

Állandóan ezt sulykolják néha mar teljesen ki készítenek lelkileg

Es csodalkoznak hogy egy ido után mar mar a könnyeimmel küszködők

Tudom lehet hogy ezt égő de az istenért kel ezzel baszogatni engemet ?

Sajnos nincs saját lakásom , velük lakom.

Miért ne lehetnek en is boldog egyszer es szerencsés ? Mit ajánlatok mit mondjak nekik ? :(

2013. dec. 11. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Szard má lexd
2013. dec. 11. 23:02
 2/9 Tarnolf ***** válasza:

Az igazat. Hogy marhára felhúznak. Meg kérdezd meg, hogy ez miért jó nekik. Amúgy nem égő, amit írtál :)

Remélem tudtam valamicskét segíteni. :)

2013. dec. 11. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ó te szegény! Úgy sajnálom. De ne add fel, nem kell engedni, hogy a negatív kritikák befolyásolják a kapcsolataidat! Állj a sarkadra és mondd meg, hogy ha nem engednek saját döntést hozni, úgy soha nem fogsz tanulni a hibáidból. így mindig csak az van, hogy miattuk, és a rossz megjegyzéseik miatt megy el a kedved az egésztől. Remélem segítettem :*
2013. dec. 11. 23:03
 4/9 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy a mai világban, akármennyire is szeretnék a szüleid, nem Ők fogják kiválasztani a leendőbeli feleséged. Nem tudom, milyen kapcsolatot ápolsz a szüleiddel, de állj ki magadért. 1. Mondd nekik, hogy nem feleséget keresel, hanem barátnőt, és ha minden összepasszol, akkor benne van a pakliban az is, hogy majd elveszed. 2. Elég nagy vagy, hogy Te dönts az életedről. Ha rossz lányt választasz, tanulsz belőle. 43/f
2013. dec. 11. 23:05
 5/9 Titttus87 válasza:
Lehet nem szimpatikus a szüleidnek a lány,de ne törődj velük,ha látják,h boldog vagy majd megbékélnek.
2013. dec. 11. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Állj ki az igazad mellett és mondd el nekik a véleményed, ha.megint ilyennel jönnek! Soha ne add fel, én három éve adok hangot az igazamnak és most értem el, hogy ezt apám vmennyire tiszteli.
2013. dec. 11. 23:17
 7/9 anti paladin ***** válasza:

Nem maradiak, hanem (már megbocsáss) seggek.

Közöld velük (ne beszéljétek meg, közöld), hogy a párválasztásodhoz semmi közük és ha lehet ezzel hagyjanak fel mert ezzel csak maguk ellen hangolnak.

Aztán amint lehet, tipli a "családi fészekből".

2013. dec. 11. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy seggek, csak nem olyan az ízlésük mint a tiéd. Ők elképzeltek valakit/egy típust, hogy ki való hozzád, te meg más típusú lányokhoz vonzódsz, vagy azok akadnak horogra. Lehet később ez megváltozik lehet, hogy nem, de ne ezen agyalj, hogy kit veszel feleségül, csajozz nyugodtan, és ne törődjél semmivel. Ha meg arra kerül a sor hogy elveszel egy lányt akkor elveszed, és majd meglátják hogy nem álmodozás.
2013. dec. 12. 13:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Amíg nem tudtak a kapcsolataimról, én megkaptam, hogy csak fagyasztott gyerekem lehet, mert nem fogok kelleni senkinek.

Mikor a férjemmel járni kezdtünk, havonta megkaptam hogy ne éljem bele magam mert úgyis el fog hagyni.

Mikor összeköltöztünk azzal jöttek 2 hetente, hogy biztos sokat veszekszünk mert nem adok neki enni:D

Mióta összeházasodtunk, 2 éve, azt hallgatom havonta, hogy le akar e már lépni a férjem, vagy megvert e már?:)

Nem normálisak az ilyen szülők....erre nem lehet mit mondani.

27/N

2013. dec. 12. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!