Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fél vagy mi?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan egy hónapja járunk, de eddig allig randiztunk, beszélgettünk. Nem tudom mi van vele, de szünetben is csak köszön, néz és mosolyog rám :) és ennyi. Múltkor a haverja hívott el hogy menjek el randizni, mert szerintem félt. Vagyis gondolom ez történt, mert a barátja intéz mindent, és ha ő nem lenne, akk most nem is lennénk együtt. Az első csókért is ő könyörgött. Szerintetek komolyan fél a barátom? Ha igen akk mit csináljak hogy felbátorodjon?

2013. dec. 11. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele cseszdmeg, olyan nehéz erre rájönni?
2013. dec. 11. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, tuti, hogy fél, nincs önbizalom. Hát ha meg akarod szerezni akkor kezdeményezz Te és ne jöjjön senki azzal, hogy ez a férfi dolga.. :) Ha egy nőnek kell egy férfi, ugyan úgy megtudja szerezni, mint egy férfi egy hölgyet.
2013. dec. 11. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát kössz. Én is olyn vagyok mint ő: nyuszi.
2013. dec. 11. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
De jo. Megpróbálok kezdeményezni. Lehet h ő is arra vár :D
2013. dec. 11. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt azért meséld már el, hogy az hogy volt, mikor a haverja könyörgött az első csókért? :)

(rém vicces) :)

2013. dec. 11. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát igen. Az is volt. Úgy volt hogy a haver mindig odajött hozzám és kb. Ezzel a szöveggel: figzi nagyon gáz hogy jártok, de allig beszéltek és az mégcikibb hogy féltek megcsókolni egymást!

-Hogy mi van?

- a pasid meg akar csókolni!

- tudom! De ehhez mi közöd van?

- azért valamennyi közöm van hozzá! * becsengettek órára.

Utolsó óra után bementünk a pizzázóba és megint jön ezzel a szöveggel:

-Na itt a tökéletes alkalom!

-de mit csináljak?

-csak csókold meg!

-de nem.

- minek nem o.O

- nemtom. Izgulok!!

-TE IS UGYAN OLYAN FÉLÔS VAGY,MINT A PASID!!!

Közben neki is leesett hogy mirõl van szó. Nagyon ciki volt, mert Ô is ugyan errôl beszélgetett a haverjával aki a következô pillanatban (ja egyébként pizzázóban voltunk. Rajtunk kívül senki sem volt) szoval a kövi pillanatban belökött egy ilyen sötétebb helyre.

- Csókold meg!

- De akkor ne nézz!

- addig nem megyek el amíg meg nem csókolod meg! - és basszus ott âlltak és vitatkoztak vagy negyed órát.

- húzz már el tesó!

- akkor végre megteszed?

-ja

-kössz.

Jó kiment. De mi csak röhögtünk, mászkáltunk össze vissza meg minden. Kíínos volt.

-na?

- mi az hogy na? Mondtam hogy kifelé :D

- még mindig nem. Igaz?

- az az én bajom. Na.

- jaj könyörgöm -letérdelt- csicska lettem a kedvetekért! Smároltok és kész! Ennyi!

- de szerinted ez most így könnyû? Menj ki. Ok?

Akkor megint kiment. Nem is leskelõdött hanem leült telefonozni

Akk megint tök zavaros vokt minden. A végén elegünk lett és megcsókolt. Kész vége! Tudom nem egy love story de volt már sokkal de sokkal rosszabb is xD

2013. dec. 12. 07:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Úr isten. Nah ne kúrjatok fel már. haverotokkal együtt érzek. Ne legyetek már ennyire nyuszik.. :DDDD
2013. dec. 12. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!