Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fél vagy mi?
Azt azért meséld már el, hogy az hogy volt, mikor a haverja könyörgött az első csókért? :)
(rém vicces) :)
Hát igen. Az is volt. Úgy volt hogy a haver mindig odajött hozzám és kb. Ezzel a szöveggel: figzi nagyon gáz hogy jártok, de allig beszéltek és az mégcikibb hogy féltek megcsókolni egymást!
-Hogy mi van?
- a pasid meg akar csókolni!
- tudom! De ehhez mi közöd van?
- azért valamennyi közöm van hozzá! * becsengettek órára.
Utolsó óra után bementünk a pizzázóba és megint jön ezzel a szöveggel:
-Na itt a tökéletes alkalom!
-de mit csináljak?
-csak csókold meg!
-de nem.
- minek nem o.O
- nemtom. Izgulok!!
-TE IS UGYAN OLYAN FÉLÔS VAGY,MINT A PASID!!!
Közben neki is leesett hogy mirõl van szó. Nagyon ciki volt, mert Ô is ugyan errôl beszélgetett a haverjával aki a következô pillanatban (ja egyébként pizzázóban voltunk. Rajtunk kívül senki sem volt) szoval a kövi pillanatban belökött egy ilyen sötétebb helyre.
- Csókold meg!
- De akkor ne nézz!
- addig nem megyek el amíg meg nem csókolod meg! - és basszus ott âlltak és vitatkoztak vagy negyed órát.
- húzz már el tesó!
- akkor végre megteszed?
-ja
-kössz.
Jó kiment. De mi csak röhögtünk, mászkáltunk össze vissza meg minden. Kíínos volt.
-na?
- mi az hogy na? Mondtam hogy kifelé :D
- még mindig nem. Igaz?
- az az én bajom. Na.
- jaj könyörgöm -letérdelt- csicska lettem a kedvetekért! Smároltok és kész! Ennyi!
- de szerinted ez most így könnyû? Menj ki. Ok?
Akkor megint kiment. Nem is leskelõdött hanem leült telefonozni
Akk megint tök zavaros vokt minden. A végén elegünk lett és megcsókolt. Kész vége! Tudom nem egy love story de volt már sokkal de sokkal rosszabb is xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!