Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ot?

Figyelt kérdés
Az ex szakitott velem 2 honappal ezelott, h kulonbozek vagyunk. Nem tudom miert meg tartottuk emailen a kapcsolatot utana. En nagyon kiborultam es hiaba mutattak be nekem masik pasikat igazandibol nem voltam kepes melyebb dologra. itt ertem a bartasgnal nalam megallt a dolog. Majd megismertem egy kedves aranyos fiut, akirol tudom h szeretne engem, es kulsoleg is bejonne. Tehat semmi bajom nincs vele, es mar mar el is felejtettem az ex-et. De kozben az ex kezdemenyezte h beszeljuk meg a dolgokat. mivel meg a szivem melyen meg az ex utan abrandoztam, es titkon remeltem h visszajon igy belementem es adtam magunknak meg egy eselyt. aztan egy darabig olyan volt mint regen. A mult hetveget az ex-nel toltottem (nem igy indult.. de igy lett), kozben az uj pasast meg megbantottam h letoroltem az aktualis randit. tudom nem volt szep dolog a reszemrol. Nem haragszik ram csak gondolom megbizhatatlannak tart amit elismerek nem volt szep tolem. A hetvege utan meg az ex par napig olyan volt mint regen majd het kozepetol ereztem megint a valtozast mire tegnap kaptam tole egy emailt h meg sem mukodik a kapcsolatunk mert nem erzi azt az erzest amit akar es kell neki h mukodjon a dolog hosszu tavon. Mar nem buktam ki annyira ezen hisz ereztem h a figyelem lelankulasa iranyomba az ezzel fog jarni. tehat nem tortem ossze de szarul esett. Szeretnek az uj fickonak egy eselyt adni, csak el kell vhogy felednem az ex-et. mert ugy erzem ez sok midnenben gatol es nem szeretnem meg egyszer megbantani az uj pasit mert en nem vagyok magamban biztos. azt mar tudom tobbet nem fogok kibekulni az ex-el mert ne szorakozzon velem, h kibekul aztan majd emailben szakit. csak az agyambol kene kiverni vhogy... van vmi otlet?
2008. júl. 13. 03:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszerűen tudni kell nemet mondani, mert magad sem tudod hogy mit is akarsz, és el kell fogadni hogy ha egyszer vége akkor vége és ezt megmondhatod az exednek is. Az meg pláne meglepő hogy nem tudsz olyannak nemet mondani és elfelejteni aki kidobott, mert pasiknál ez marha ritka inkább megvárjuk amíg a lány dönt. Mondjuk most már elkövetted azt a tipikus esetet mikor 2 szék között a földre seggeltél, mert képtelen voltál határozott lenni, pedig előre tudtad hogy ez lesz belőle. Meg azon sem csodálkoznék hogyha ezután az aki elhívott már nem tudna úgy tekinteni rád mint azelőtt, mert randit visszautasítani mindenféle nyomós ok nélkül kikosarazás, és ilyenkor a legtöbben baromi gyorsan kiábrándulnak a másikból.
2008. júl. 13. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!