Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom eléggé nyomul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom eléggé nyomul, hogy szexet akar, mikor mondtam h még korai aztmondta nem baj de addig csinalyunk mást. Pettingre gondolt hogy mondjam meg h nem akarom?

Figyelt kérdés
1 honapja vagyunk együt 1 szer törtènt valami petting azota csak a szex van a fejebe,ijesztõ ez nekem

2013. dec. 11. 15:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

*engedd.

Majd talál valaki mást.

2013. dec. 11. 15:44
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

"Figyejj má Jáúzsi, há én eztet nem akarom! Csinályunk mást!"

Mondd meg neki hogy te nem a lábadat akarod kinyitni, hanem a helyesírási szótárt!

13/27 anonim válasza:
93%
Tanulj meg helyesen írni, addig ne törd szexen a fejed, ahhoz nem kell ész azt tudom, de azért na.
 14/27 A kérdező kommentje:
:)) bocsi de nem magyarorszàgi vagyok
2013. dec. 11. 15:46
 15/27 anonim ***** válasza:
Az nem mentség :).Van helyesírási javító az oldalon.
2013. dec. 11. 15:49
 16/27 anonim ***** válasza:
42%

Egy hónap után ebben a korban már simán... :D

Én mint nő se várnék ennél többet! ;)

Ha nem akarsz többet, ne legyen több! és ezt így mondd meg neki, és mondd is meg, hogy miért gondolod így....

Vagy elfogadja, vagy lelép, ez van! De legyél vele egyenes!

2013. dec. 11. 15:49
 17/27 anonim ***** válasza:
Én sem örülnék neki, ha ezzel jönne állandóan, meg 1 hónap nem olyan sok. Milyen lenne az olyan szeretkezés, amelyiket erőltetni kell? Minél inkább mondja mondja meg mondja annál kevésbé lesz kedved a pasihoz, ha meg mégis odaadod neki szinte biztos, hogy csak arra kellettél neki, mert csak ő akarta megkapta, ennyi. "Csinályatok" valamilyen programot, szórakoztasd, majd mehet a hancúr, ha jól érzi magát veled könnyeben meg fogod tartani magadnak, ha ezt szeretnéd. Ha meg erőlteti akkor bocsásd el magadtól.
2013. dec. 11. 15:50
 18/27 anonim ***** válasza:

Amig nem vagy biztos benne, ne kapkodd el. Nagyon könnyen előfordulhat, hogy neked ezért nem is lesz jó, és ez hosszabb távon is rányomja majd a bélyegét.(lassan, vagy sehogy sem tudsz elélvezni)

Amikor akarod. Ha nem érti,nem foglalkozik az igényeiddel akkor elég rossz helyen jár...

2013. dec. 11. 15:50
 19/27 anonim ***** válasza:

Még szép hogy nem akarod egy hónap után.

Mi ennyi idő ilyen feltárulkozáshoz, bizalomhoz?

Küldd el a túróba keressen egy könnyű , hozzá való nőcskét, akinek mindegy kinek teszi szét.

2013. dec. 11. 15:57
 20/27 A kérdező kommentje:
Akkor megse emlitem,hogy most szàllt ki egy 3 èves kapcsolatbol:))
2013. dec. 11. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!