Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz ha még 16 évesen nem volt senki?
16/F vagyok ès mèg senkim nem volt ès még csókolozni se csokoloztam meg semmi ilyesmi, ès ez nem gáz màr a mai világban??
Mert èn nagyon azt èrzem hogy gáz?
Miért akar mindenki a mai világhoz igazodni, miért akarod követni a népet, mint egy agyatlan birka?
Kövesd az érzéseidet és az elveidet, ne a másik véleménye alapján gondold, hogy gáz-e vagy sem. Egyszer úgy is lesz valakid, meg ez magánélet, senkinek sem kell róla tudnia. :D
Van egy haverom akiről szinte nem is tudtam, hogy volt már barátnője...közbe csak senkinek nem mondta el és jól is tette, semmi közünk nem volt hozzá. :D
Szóval röviden: Nem gáz, amíg ŐSZINTÉN (és nem a nép véleménye szerint) nem hiszed annak.
nem gáz :)
mi elsők voltunk egymásnak, amikor összejöttünk, és egyikünk se valami gázos alak (18/F; 16/L)
Köszi a vàlaszokat, kicsit megnyudtam. :-)
Amugy nem akarom èn követni népet csak hát màr ez lassan tényleg ciki lesz hogy ennyi idősen nincs senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!