Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megkérte a kezem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megkérte a kezem, de én nem akarok senkihez sem hozzámenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy megsértődjön. Nekem jó az élettársi kapcsolat is.
2013. dec. 10. 09:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Het honap utan lánykérés? Huh, de sürgős. Mondd azt neki, hogy ez szerinted rövid ido egy ilyen felelősségteljes döntéshez.
2013. dec. 10. 09:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Neki már volt két komoly kapcsolata amikből gyerek is született. Amúgy nem nézem ki belőle, hogy szeretne újból megnősülni.
2013. dec. 10. 09:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Tessék, ez nektek a normális pasi? :) Bár itt mindenki minél előbb menyasszony szeretne lenni, az biztos. :D
2013. dec. 10. 09:29
 14/21 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok ?

Egyébként 7 hónap után valóban nem lehet életre szóló döntést hozni . A párod nem vesztegeti az idejét ,az biztos ... mondd meg neki,hogy várjatok még ezzel ... Ha minden ok pl.1,5 -2 év múlva is ,akkor lehet szó eljegyzésről .

Egyébként együtt éltek ? Lakva ismeritek meg igazán egymást .;-) Mi a párommal 2 (!) hét után költöztünk össze ,és most is minden tökéletes 12 évvel később is !!!

2013. dec. 10. 09:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, sajnos sokan megpróbálják telebeszélni az emberek fejét azzal, hogy "minden nő házasságra vágyik, és csak azért mondja az ellenkezőjét, mert..."

A megoldás a problémádra pedig annyi, hogy mondd azt, hogy igen, szereted, vele tervezed az életed, de nem szeretnél esküvőt ezért, azért, amazért. Tudod, az őszinte kommunikáció csodákra képes:)

2013. dec. 10. 09:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Persze, együtt élünk. Ő sokkal idősebb mint én. Nem tudom mi ütött belé. hogy megkérte a kezem.
2013. dec. 10. 09:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Háááát lehet, hogy elhamarkodja.

De semmi garancia nincsen arra, hogy nem jól dönt. Nem lehet kizárni, hogy megtaláltátok egymást egy életre.

Nem tudom ki hogyan van vele, elmondom én mit érzek az üggyel kapcsolatban.

Azért vettem el a feleségemet, mert vele akarok élni, szoros köteléket akarok a szó minden értelmében, és a feleség "rangjára" emelni őt! Az életem hátralevő részét ajánlom fel neki. Komolyan gondolom, nagyon.

Ő pedig nem gondolja nagyon komolyan,ha vissza utasit.

Nekem személy szerint nagy törés lenne ha nemet mondanál, pedig megkérlek. Én azt mondom: egy férfi, egy nőt, egy életben csak egyszer kér meg.

Részemről vége lenne a kikosaraznál, de ez én vagyok.

De komoly csalódásként fogja megélni ha nemet mondasz neki.

Ez nem jelenti, hogy igent kell mondani ha nem akarsz hozzámenni.

Azt mondom, hogy ha nemet mondasz az mindenképpen fájni fog neki, és nem tudni, hogy meg tudtok állapodni egy későbbi időpontban, vagy akár most van vége rögtön, esetleg ez az élmény bélyegként ég rá, és a jövőben lassan elsorvad benne az irántad való érzés. Ezek végkifejletek jöhetnek reáliasan számtitásba.

Az biztos, hogy feltétlenül szükséges őszintén elmondani mit gondolsz hét hónap után, hátha megérti, és nem tragédiaként éli meg.

2013. dec. 10. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi a férjemmel már kb az első randin beszélgettünk erről, mert mesélt a családjáról, és azért került szóba, hogy melyikünk mit gondol, akar e stb...

Én azt mondtam hogy nem akarok valakinek a 20. vagy csak az élettársa lenni. Nekem fontos hogy házasok legyünk, persze nem akármilyen jöttmenttel, hanem azzal akit szeretek.

Ő pedig azt mondta hogy az igazi szerelmét, lelki társát, minden további nélkül feleségül venné. De elfogadja azt is ha a nő nem akar házasodni.

1 hónaposak voltunk amikor megkérte a kezemet, és Másfél év után házasodtunk. 25 éves voltam , ő 22.

2 év telt el, nem bántunk meg semmit. Nagyon jól kijövünk, remek a házasságunk. Kívánni se lehet jobbat. Ha nem lett volna valami jó a kapcsolatunkban, és nem lettem volna biztos abban hogy örökre szól, nem mentem volna hozzá.

És ezzel ő is így van. Nagyon érett gondolkodású pasi.

Mond meg a párodnak, hogy nem akarsz senkihez feleségül menni. Ha laza, akkor elfogadja. Ha nem , akkor valószínűleg szakít.

Teljesen felesleges egymás idejét évekig rabolni, hogy aztán 58 x év után derüljön ki, hogy a párok közül az egyik nem akar házasodni.

Beszélgetni kéne egymással.

27/N

2013. dec. 10. 09:45
 19/21 Költőnő? ***** válasza:

hát a hét hónap nekem is korai, de ezt a felek érzik...

meg kell neki mondani őszintén, h Te nem vagy házasság párti

annak ellenére h én hiszek a házasság intézményében, sajnos nem sok igazán jó példát látok rá.

Illetve arra is sajnos több példát látok h egy hosszabb és jó kapcsolatot vmiért elront, hiába döntenek róla közös akarattal a felek.

Szóval sok az érv pro és kontra, de mivel számomra is egy életre szóló döntést jelképez, mint pl Dowd-nál, én éppen ezért nem is játszanék ezzel sem a magam, sem a másik oldalán.

Ez nagyon komoly döntés számomra és én csak akkor mennék mennék bele, ha megbizonyosodtam (nem hiszem, bízok benne, hanem megbizonyosodtam) felőle, h Ő az az ember, akivel le tudom/akarom élni az életem.

2013. dec. 10. 11:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Azon mindenki elsiklott, hogy a fazonnak volt két komoly kapcsolata, amiből GYEREK IS SZÜLETETT? Nem lehet, hogy ez egy komolytalan ember, aki képtelen jó döntést hozni, csak beleugrik mindenbe?

Ha nem akarsz hozzámenni, ne tedd!

2013. dec. 10. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!