Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban. Mennyire gyakori az életben hogy az
exek újrakezdjék? Mik a tapasztalatok, és hha
összejöttetek újra hogy történt?
2009. nov. 23. 17:35
Négy éve jártam egy csajjal. Nem volt túl komoly (16 voltam), de nem zártuk le teljesen. Tisztára mániámmá vált a csaj, mindig ő járt a fejemben, stb. Pár hónapja összejöttem vele, két hét után rájöttünk, hogy nem megy, azóta kb. rá sem nézek. Most összejöttem a volt osztálytársammal, akivel egy suliba jártam négy évig, s közben kb. egymásra sem néztünk. S nagyon jól érezzük magunkat együtt.
2009. nov. 23. 18:00
Nem hiszek az újra kezdésben. Ha valami nem működött az szerintem nem is fog újra. A régi sérelmeket és hibákat nem mindig könnyű elfelejteni. Ha meg sikerül akkor is ott van csak mélyen el van temetve.
2009. nov. 23. 18:49
én 2honapot jártam egy fiuval, majd szakított velem, 4 honap után felhívott hogy újra akarja velem kezdeni és nagyon sajnálja, tévedett, amikor szakított. most 5 hónapja vagyunk megint együtt és még jobb mint az első nekifutásunk :)
2009. nov. 23. 19:02
9 hónapig jártam vele, bunkózott, nem foglalkozott velem, rájött hogy nem szeret. Fél évvel később újrakezdtük. Jobban szerettem mint bármikor azelőtt, jobban becsültem. 3 hónap múlva szakított velem, bunkózott, nem foglalkozott velem, rájött hogy nem szeret. 4 hónapja vagyok nélküle. Hiányzik...Ha mégegyszer azt mondaná hogy kezdjük újra, iszonyú nehéz lenne, de biztosan nemet mondanék. Nagyon fáj:(
2009. nov. 23. 21:14
Mi újrakezdtük!
Egy futókaland, utána szakítás, majd két hónapnyi együttlét és ismét szakítás. Nem volt benőve még a fejünk lágya. Pár hónappal később mintha teljesen megkomolyodtunk volna újra egymásra találtunk, és most immár 2 éve együtt vagyunk :) Esküvőt tervezünk :)
2009. nov. 23. 22:34
Mi kétszer is újrakezdtük. Szerintem az a dolog kulcsa, hogy miért szakított a pár. Ha emberileg nem jöttek ki egymással, akkor nyilván esélytelen. De ha pl. a távolság választott el fiatalon, ami később már könnyen leküzdhető, akkor minden ok.
Nálunk először én megcsaltam (buli volt, részeg voltam, nem büszkeség, viszont közben szerettem), szakítottam, mert ugye a megcsalás nem fér bele egy kapcsolatba. Újra összejöttünk, de nem hitte el nekem, hogy tényleg szeretem és nem teszem meg újra. Megcsalt, otthagyott. Három hónapot voltunk külön, felejteni próbáltunk, mindketten összejöttünk mással. Nem volt jó, összejöttünk újra, egyből össze is költöztünk. A külön töltött idő miatt nagyon tudjuk értékelni a másikat. Most már ő is érzi, hogy megbízhat bennem. Hétvégén költözünk végre saját lakásba :)
2009. nov. 25. 18:03
Én még 14 évesen jártam 2 hónapot egy olyan fiúval,akibe akkor már 1,5 éve szerelmes voltam. 2 hónap múlva vége lett egy másik lány,pontosabban a legjobb barátnőm miatt...Most 21 éves vagyok,és áprilisban lesz 6 éve,hogy együtt vagyunk ezzel a bizonyos tinikorom-beli Szerelmemmel :)A 6 év alatt egyszer szakítottunk,mondván,hogy kihűlt a kapcsolat...akkor 1 hónapig voltunk "se veled,se nélküled" kapcsolatban,aztán végül újra megpróbáltunk (harmadszorra is)...ez volt 2 éve,és azóta is jól működik a dolog..természetesen vannak néha összördülések,de melyik hosszú távú kapcsolatban nincsenek?
2009. nov. 25. 21:08
Kapcsolódó kérdések: