Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Antifeminista pasik, találtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antifeminista pasik, találtok magatoknak nőt?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor a barátnőtök tudja is, hogy milyen nézeteket vallatok?

2013. dec. 9. 22:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%

Elvileg a feminizmus az egyenlőségről szól, és tele van ezzel az undorító liberalista politikai maszlaggal. Szóval ki nem állhatom, van egy tipikus kiállhatatlan nőtípus, aki feminista (lásd "WáccPáwör" Nemtetszik-a-rendszer csaj)

A női felsőbbrendűséggel, mint biológiai és szociológiai dologgal viszont egyetértek, tehát ugyan antifeminista vagyok, de pl. a barátnőmnek alárendelem magam, és ezzel ő teljesen rendben is van.

2013. dec. 10. 00:39
 22/30 anonim ***** válasza:
76%

18-as:

Ahogy mondtam, mint ideológia nem létezik. Mint az idiotizmus tünete, úgy létezik. A szexizmus ellen küzdeni annyi értelme van, mint megpróbálni a fal kormosodását megakadályozni ahelyett, hogy a tüzet oltanád.

A szerinted "kőkemény" fizetéselmaradás egyetlen forrása egyébként, hogy a top 1% keresők (felsővezetők, CEO-k, befektetők) között kevés a nő. Ez a glass ceiling effektből fakad, azaz hogy a férfiak sokkal radikálisabb helyet foglalnak el a társadalomban, több van belőlük a legjobb (csúcspozíciók) és sokkal több a legrosszabb (hajléktalanszálló, börtön, stb) helyeken. Utóbbiban valahogy nem akarnak előrenyomulni a feministák. Innentől kezdve az előbbiért való rinyálás is önzés.

Jöhet erre is a 0%, gondolom ti jobb érveket tudtok felsorakoztatni.

2013. dec. 10. 01:05
 23/30 anonim ***** válasza:
74%

A feminizmus pontosan, hogy egyenjogúságot jelent, én nem tudom, mit csináltok ti történelem órán, de az azért tényleg rohadt ciki, hogy egy könyvet se olvastatok még, hanem a médiából szívjátok magatokba a sok szart.

És ezek után szapuljátok a fiatalabb generációt? Mármint mit vártok, basszus? Nagyanyáitok, meg ükanyáitok azért kínlódtak, hogy a lányaitok egyetemre mehessenek, bármit dolgozhassak, igen, akár a kukáskocsin vagy a bányában HA AHHOZ VAN KEDVÜK.

A feminizmus nem arról szól, hogy na, akkor küldjünk minden nőt a bányába, vagy dolgozzon minden nő és egyik se házasodjon vagy legyen anyuka, hanem arról, hogy egy nő bármilyen döntést meghozhasson a saját életével kapcsolatban anélkül, hogy társadalmi diszkrimináció érné. Ha anyuka akar lenni és házas asszony, akkor legyen, ha pedig a bányában dolgozó nő, akkor az. Nem értem, mi az olyan retek nehéz ezen.

Mégis mit jelent az, hogy a nők ma már "egyenlőbbek" akarnak lenni? Ennek így semmi értelme. Egy férfi színésztől megkérdezik egy interjún a karakterének a jellemfejlődését a film során, egy nőtől azt, hogy milyen diétán volt, hogy jól nézzen ki a képernyőn.

Olyan világban élünk, ahol háborúk vannak, éhezés, nincs rendes ivóvíz az emberek harmadának, és a nők a súlyuk miatt kerülnek címlapra.

Persze, valóban, a nők járhatnak egyetemre, azt tanulnak, amit akarnak, de műszaki karon még indig tárgyiasítva vannak, sőt, ugyanakkor nagyon gyakran kicikizve pusztán a nemük miatt.

A feminista azt jelenti, hogy az egyenjogúságot támogatja. Az antifeminista nyilván ennek ellentettje, vagyis nem támogatja az egyenjogúságot, vagyis vagy azt gondolja, hogy a férfiak felsőbbrendűek, vagy azt, hogy a nők felsőbbrendűek.

Karácsonyra kérjétek meg anyukátokat, hogy vágjon hozzátok vagy valami remek szociológiával foglalkozó könyvet, vagy legalább egy szótárat.

2013. dec. 10. 09:19
 24/30 anonim ***** válasza:
74%

Tisztában vagyok azzal, hogy anno a feminizmus mit takart, de megkérdezhetem, hogy ma mégis miből gondoljátok, hogy le vannak nézve a nők?

Ma, ha bemegyek a Richterbe, ugyanolyan eséllyel vesznek fel egy női kutatót, mint engem. Fatelepre nyilván engem nagyobb eséllyel vesznek fel edzettség szempontjából, de olyanról még nem hallottam, hogy feminista ilyenért sírt volna.

A hozzászólások alapján nem hiszem, hogy én viselek szemellenzőt.

2013. dec. 10. 09:43
 25/30 Költőnő? ***** válasza:
55%
viszont ha a fatelep az egyetlen munkalehetőség a környéken, akkor sztem máris kicsit jobbak a kilátásaid egy nőnél
2013. dec. 10. 10:18
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy bodybuilder nő lenne a másik jelentkező, akkor nem olyan biztos. Mivel a fatelepen nem az számít, hogy puncim vagy fütyim van, hanem az, hogy egységnyi idő alatt mennyi munkát tudok elvégezni.

Más kérdés, hogy egy átlag nő és egy átlag férfi esetében a férfi oldalára dől a mérleg, mert általánosan nagyobb fizikai teljesítőképességgel rendelkeznek. De ez meg nem jogi, hanem alkalmassági tényező. Nyilván egy down szindrómás nőt se vennének fel egy férfi fizikus helyére egy lézerkutató-központban.

2013. dec. 10. 12:37
 27/30 Költőnő? ***** válasza:
42%

ez mind rendben is van így, egyikkel sem szeretnék vagy tudok vitatkozni

csupán arra szerettem volna rávilágítani, h sztem egy ffinak még mindig több lehetősége van pl melótéren

2013. dec. 10. 13:05
 28/30 anonim ***** válasza:
97%
ezt pedig én maximálisan megértem, de izomzatot jogilag nem ítélhetünk oda senkinek. a két nem képességei közt megvannak az általános eltérések és ezt már rég bepozicionálta a munkaerőpiac. ezért nincs az eredeti feminista eszméknek a fejlett országokban már semmi értelme, mert amit el lehetett érni, az el is lett érve.
2013. dec. 10. 13:20
 29/30 Költőnő? ***** válasza:
83%

támogatom az egyenjogúságra való törekvést, de sztem ma már a tipikus b*szatlan férfigyűlölő fapin*k a "feministák", akik első körben eszükbe jutnak... Sajnos.

Pedig hát ugye elvileg a két dolognak nem sok köze van egymáshoz :S

2013. dec. 11. 18:25
 30/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked is boldog lehet az életed, ha ilyen kérdések foglalkoztatnak.

Egyébként a feministák még mindig nem fogták fel, hogy ma a feminizmus a nő javára billenő egyenlőtlenségért küzd. Az antifeminista pedig nem feltétlenül hímsoviniszta, szexista ember (bár lehet olyan is), egyszerűen csak olyan, akinél már - érthető módon - betelt a pohár a feministák ámokfutásától.

2015. febr. 15. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!