Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjem el átverni a nőket?
Az a helyzet, hogy nem nézek ki túl jól. Nem ápolatlanság stb miatt, hanem előnytelen az arcom. Nem vagyok kifejezetten ronda, de a jóképűtől mérföldekre vagyok.
Három kategóriában tudnám felvázolni a csajokat, leginkább a kinézetük miatt, bár a kapcsolatnál már a belső tulajdonságok is szóba jönnek. Tehát a kategóriák:
1. nem járnék és nem is feküdnék le vele a kinézetük miatt.
2. lefeküdnék vele, de valamilyen oknál fogva nem járnék vele.
3. kívül-belül megfelelő, akivel szívesen járnék is.
Sajnos helyzet a következő:
Az 1. kategóriába tartozó nők belemennének simán szexbe vagy szexkapcsolatba is velem - de ez kiesik, mert nem tetszenek.
A 2. kategóriába tartozók járnának velem, de én nem akarok velük kapcsolatot.
A 3. kategóriás lányokat pedig nem érdeklem.
Kezdjem el becsapni a 2. kategóriába tartozó nőket vagy hagyjam, hogy a szex hiánya az őrületbe kerget???
Érdekes amit az első írt, hogy ezért lesznek a nők szemetek a pasikkal.
Én 8 évemet adtam egy lánynak mondhatni - feleslegesen - mert egy érzelmi nyomorék. (maga se tudja mit akar)
Ez a 8 év alatt volt 1 párkapcsolatom, mert neki is - ahol konkrétan büntudatom volt miatta nap mint nap. AZ első szexnél is.
Most meg ő megint kezdene visszajönni felém, meg elvárni tőlem mindent, közben én meg már azon gondolkozom mint a kérdező.
Nem hiszem hogy a jövőben szeretnék érzelmet adni egy lánynak is. Pont ezért. Semmit nem ér.
én megértek mindenkit
de ha nem adsz érzelmet, akkor kapni sem fogsz
és egy idő után ráunsz a kúrogatásra, és akkor majd arra lesz igényed, hogy valaki szeressen
de te nem adsz... és emiatt nem kapsz
csak mondom..
ha ez nekem írtad ma 20:49
akkor megsúgom hogy nem is akarok kapni, mert már kaptam attól is akivel együtt voltam, meg mástól is kaphatnék, de pont ez az amit nem akarok.
Az érzelmiség, meg főleg az, hogy valaki véleménye számít, veszélyes, bántani képes, megváltoztatja az egész önérzetedet.
Felesleges dolog ez a szerelem meg a szeretet, türd el akid van és kész. Nem azt hogy adsz esélyt arra, hogy valaki megszurkáljon, csak mert hülye voltál.
öhm.. a szeretet szükségtelen?
csak egy kérdésem van:
Neked adott enni az anyád?
adott és ezért se érzek felé sok mindent tulajdonképpen.
Én komolyan írtam, hogy amióta itt elpattantak a dolgok, azóta senki felé semmit nem érzek.
Akkor neked nem is valo parkapcsolat
de a szex a parkapcsolat reszenek kell lennie, kulonben az onzoseged masokra is atragad
onzo embernek ne adj aprot, mert a hazadat is elveszi
szerinted engem érdekel ez?
hogy ki lesz még olyan mint én?
Akkor mi edekel? Hogy kepzeled el magad 15 ev mulva?
Olyan vagy mint egy kisgyerek, akinek nemvettek fagyit es napokig foldhoz ver magat, ugy hisztizik:D ne saj altasd magad, senki nem fob megsaj alni... mindenki esett mar pofara, te csak abban kulonbozol, hogy nem vagy hajlando felallni uta a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!