Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ennyire átverni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire átverni valakit?

Figyelt kérdés

Sok kapcsolatom volt már de egyik se volt tartós mert sose azzal jöttem össze akivel igazán akartam volna. 5 hónapja találtam egy lányt akit eleinte megközelíthetetlennek tartottam de elkezdtünk ismerkedni és szinte már első beszélgetéskor szerelmes lettem. Nagyon gyorsan haladtunk mindennel, 2 hét után le is feküdtünk és nagyon passzoltunk minden téren egymáshoz. Azt hittem ő az igazi, a tökéletes, de elkezdett furcsán viselkedni. Kicsit elhidegült tőlem egyik napról a másikra, én azt hittem, hogy megsértettem valamivel és sokat bőgtem miatta mert olyan volt mintha szakítani akarna. Végül kibékültünk de nem mondta el, hogy mi volt a baj. Néhány napja közölte velem, hogy férjhez fog menni és lehet, hogy babát vár de nem tudja, hogy tőlem vagy a pasijától. Elmondhatatlanul megharagudtam rá de még mindig szeretem... azt is elmondta, hogy velem minden jobb mint a pasijával de nem akarja elhagyni őt. Én meg nem akarok megint második lenni. Nem mondta, hogy mért nem de én tudom, hogy a pénze miatt nem hagyja ott. Nagyot csalódtam és rohadtul átverve érzem magam. Csalódtam már sokszor lányokban de nem tudom, hogy ezen sikerül-e majd valamikor túltenni magam. Még az életkedvem is elment. Semmi erre utaló jel nem volt amin nem is csodálkozom ugyanis a pasija külföldön dolgozik.

Hogyan tovább?

27/F

2013. nov. 30. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
5 hónap alatt hogy az 'nyámba nem tűnt fel, hogy VŐLEGÉNYE van a csajodnak?!
2013. nov. 30. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Kissé érzékeny vagy úgy látom. Bőgni 27 évesen egy lány miatt....

A következő lánytól kezdve használj óvszert. Akkor nem lesz "kié a gyerek" szitu.

A hölgyet felejtsd el. Még bőven lesz alkalmad megtalálni az igazit.

2013. nov. 30. 09:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Úgy hogy ügyesen csinálta és egyáltalán nem is gyanakodtam mert megbíztam benne. A pasi meg hetekig/hónapokig külföldön van. Kicsit érzékeny vagyok ilyen téren mert nem egyszer vertek már át. Túl jó szívem van.
2013. nov. 30. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyenek a nők. Én a helyedben megkeresném a pasiját, és elmondanám neki a dolgot. Ez a legkevesebb, amit ez a ringyó megérdemel.
2013. nov. 30. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogyan tovább?

A csaj, akibe belehabarodtál egy r..anc!

Te pedig szépen állj tovább, ha nem akarod hogy gyerektartást varrjon a nyakadba, ha kiderül, hogy tiéd a gyerek.

De persze, ha a pasija megneszeli, hogy levarrtad a nőjét és kakukkfiókát neveltettek vele, akkor is esélyes lehetsz a gyerektartásra.

Szóval dobbants barátom! És legközelebb, ha hegesztesz egy nőt, gumit húzz a farkadra! Akkor csak az lesz a problémád, hogy átb..zott egy nő és nem az, hogy vajon lesz gyereked, vagy sem...

2013. nov. 30. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:

haha elofordul ez.

fel éve viszonyom van egy "volegennyel" az asszonyka nagyon ismerheti a pasijat...

2013. nov. 30. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
te bazzeg... külföldön dolgozok, hamarosan nősülök, és terhes a menyasszonyom... :O
2013. nov. 30. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy kérdező:) Engem is sokszor átvertek a pasik, szóval ismerős érzés...de végül megtaláltam az igazit.

A csajod egy ribizli. Sürgősen el kell felejtened, és meg fogod találni az igazi társadat is.

No meg védekezz! Akkor nincs az, hogy tiéd e a gyerek, és nem varrnak a nyakadba gyerektartást sem.

27/N

2013. dec. 1. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!