Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Szexkapcsolatban vagyok. ",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szexkapcsolatban vagyok. ", "barátság extrákkal kapcsolatban vagyok. ", mostanában így kezdődik minden második kérdés az oldalon. Hogyan van ez?

Figyelt kérdés
Engem megdöbbent, hogy lehet ennyi ember ilyen jellegű kapcsolatban (jó, amellett, hogy biztosan túl vannak reprezentálva az oldalon). Mondjátok már el, ti hogyan alakítjátok ki az ilyen kapcsolatokat? Egyszerűen nem tud a fejembe menni, hogy egy fiú azzal kezdi az ismerkedést, hogy én nem akarok komolyabbat tőled, de azért szexelnék veled. És hogy egy lány belemegy ebbe a helyzetbe. Nekem is tetszettek lányok az elmúlt időben, de nem lett volna bátorságom egy ilyennel előállni. És nem csak azért, mert gyáva lennék, én úgy gondolom, hogy ez nagyon megalázó lenne egy lánynak. Inkább randira hívom a lányokat, pár alkalom után meg természetes, hogy a párkapcsolat felé haladunk, és nem valamiféle szexkapcsolat felé. Akik ilyenben vannak/voltak, azoknál egyáltalán nincs randizás? De akkor hogyan?

2013. dec. 8. 10:40
1 2
 11/11 Költőnő? ***** válasza:

nem csak a jóképűbb.

de amúgy, én sem mondom h ez jó vagy normális vagy akár egészséges. Nekem még csak egy két olyan ffi volt az életemben, akikkel többször volt vmi... mkettő irányába voltak érzéseim, elég mélyek. Egyikük kapcsolatra teljesen alkalmatlan volt de ennek segítségével nagyon mély és szoros barátság lett közöttünk, a másikkal meg egy évig párrá lettünk.

2013. dec. 8. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!