Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megcsalna a párod, megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalna a párod, megbocsájtanál neki vagy szakítanál vele?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 02:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ha bocsánatot kérne, és tényleg úgy gondolná, hogy hibát követett el (pl. egy buliban részegen történt, stb.) megbocsátanék
2013. dec. 8. 04:57
 12/23 anonim ***** válasza:
megbocsátanám:)
2013. dec. 8. 06:04
 13/23 anonim ***** válasza:

30+

Kizárólag lapát.

Érdekelne mit érezne a srác ha tudná, hogy a barátnőjének a bimbóját simiztem.. Ez már megcsalás?

2013. dec. 8. 07:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha flörtölt volna de bocsánatot kér és önként mondja el nem lebukik akkor megbocsátanék. Ha megcsókolt valakit de látom a szemein, hogy megbánta a dolgot és csak elragadta a hév akkor is, amennyiben viszont, ha lefeküdt egy pasival vagy orálisan kielégítette akkor lapát. Képtelen lennék rá többé szerelemmel nézni.
2013. dec. 8. 08:10
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerencsere meg nem törtent meg velem, de ez nagyon komoly kerdes.

Szivesen mondanam hatarozottan, hogy ez egyertelmüen a kapcsolat veget jelentene, de nem biztos, hogy kepes lennek erre... annak ellenere, hogy szerintem hosszu tavon a kapcsolat veget jelentene.

A kapcsolat nagyon leertekelödne es ezaltal olyan hibak, helyzetek, amiken amugy meg tultenne magat az ember, sokkal sulyosabban mergeznek a kapcsolatot.

Ami ebben nagyon igazsagtalan, hogy meggyözödesem, hogy baratnöm nem lenne erre kepes. Velem nem ez a helyzet...

2013. dec. 8. 08:37
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Én voltam már ilyen helyzetben, és baromira nem volt egyértelmű, hogy azonnal lapát.

Egy felnőtt kapcsolatnak értéke van. Ez az érték az idő előrehaladtával általában nő. (Kivéve persze ha maga a kapcsolat nem halad, csak évekig egy helyben toporognak.) Így nem feltétlenül evidens, hogy egy megcsalás esetén azonnal el kell dobni.

Hülye példa, de pl. ha beleesik a vécébe az új 500 Ft-os bizsu fülbevalód, azt jó eséllyel hagyod a fenébe, majd veszel újat. Ellenben ha a tíz éve a ballagásodra kapott brill pottyan bele, azt bizony ki fogod halászni és lefertőtleníteni.

Na valahogy így van a kapcsolatokkal is.

2013. dec. 8. 08:56
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem hogy szakítanék vele, hanem szakítottam is. Volt egy 'majd 3 éves kapcsolatom, 2 évig együtt éltünk és amikor megtudtam, repült. Utána még zaklatott telefonon az új barátja is (akivel megcsalt) de én jót mulattam az egészen...

Történt mindez augusztus végén és köszönöm szépen, jól megvagyok életem egyik legjobb döntése volt.

2013. dec. 8. 09:03
 18/23 BlackSword ***** válasza:
100%
Egyértelmű lapát... Ezen nincs mit gondolkodni/mérlegelni... Nincs enyhítő körülmény... A hűség nem érzés, hanem döntés...
2013. dec. 8. 09:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Megbocsátanék, de azért nagyon kéne küzdjön, hogy meg is bízzak benne na meg felejteni nem fogok. Viszont túlságosan szeretem ahhoz, hogy ne adjak még egy esélyt
2013. dec. 8. 09:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindig azzal jönnek, hogy ha igazán szereted, megbocsátod, de ha ő szeretett volna igazán, nem csalt volna meg.

Még a magyarázatára sem lennék kíváncsi

L

2013. dec. 8. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!