Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem, hogy visszautasítottam egy nagyon csinos nőt, mert barátnőm van? Miért fogott el egy jó érzés?
Párkapcsolatban vagyok, szeretem a párom. De épp ma egy nagyon szép nő ismerős körben csapta a szelet nekem, jelzéseket tett. Nagyon bejött a lány, de páromra gondoltam és visszautasítottam.
Normális dolog ez férfi létemre?
Nemes, erős lélek.
Az önmagad feletti győzelem ilyen jó ízű :)
Nem normális( :D ), de nagyon jól cselekedtél!
23f
Ez teljesen rendben van mert egy igazi férfi aki szereti a barátnőjét elutasítja a többi nőt maga körül. Én csak egyszer estem bele ebbe a hibába amikor udvaroltam egy lánynak de még nem volt igazán semmi köztünk akkor egy másik nála csinosabb lánnyal lefeküdtem és felborult minden egy életre, na akkor megtanultam a dolgot hogy vagy 1 nővel kezdek ki és rá koncentrálok vagy ha nem megy akkor eggyel sem inkább.
A mostani barátnőmet nagyon szeretem és én is kerültem már olyan szituációba amikor nyomultak rám a nők, persze mert megérezték hogy nagyon jó a kisugárzásom és mosolygósabb ember lettem, ennek ez volt az oka ezt sokan megmondták, de ellenálltam a csábításnak és annyit mondtam nekik hogy maximum haverok lehetünk, csak mert vannak lány haverjaim a barátnőm tudja ezt, elfogadja, mert megbízik bennem. Én maximum ennyit engedek, de ha látom hogy kezdenek elfeledkezni a dologról akkor már figyelmeztetem őket, tehát engem még részegen sem tudnak elcsábítani, igaz ritkán vagyok részeg de akkor is ellenálló vagyok.
Igen, a férfi ha letesz valamit az asztalra ezt érzi :)
Ez az egyik különbség a pasi és a férfi között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!