Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy a barátom ne csinálja ezt?
1 hónapja vagyunk együtt. Sose fogja meg a kezem..mindig én kezdeményezek, és akkor se mindig fogja meg. Eddig 2x csókolt meg, ölelést talán 1x kaptam...semmiben nem kezdeményez... és ez engem nagyon zavar. Sose bókol, azon kívül h "szeretlek" semmit se mond. Semmit. és olyan zavaró tud lenni... Beszéltem már vele erről 2x és elmondtam neki mindkétszer, hogy ez engem zavar. Emellett állandóan utalok dolgokra, de semmi:( ez az első komolyabb kapcsolata, edigg egy barátnője volt, de vele csak 2 hónapig volt együtt és a csaj megcsalta, ezért szakítottak. Elmondása és mások elmondása szerint nem volt túl komoly kapcsolat.
Mit tehetnék? 16/L
3: köszi de most nem élnék a lehetőséggel:D
az a baj hogy nagyon szeretem őt:// meg rohadt vitás... mindenen kiakad.. olyan dolgokon amin egyszerűen nem lehet... pl h mikor skypeolok vele zavarja ha a legjobb barátnőmmel fbn beszélek közbe... és kb 10 mp-ig nem beszélek amíg írok, vagy csak lassabban. meg ilyeneken...
De minek?Ugyan ilyen marad.Nem akar változni és nem is fog!Beszélsz vele ígér valamit.Jaj de cuki stb..
De a végén ugyan ez marad,szenvedsz de nem szakítasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!