Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Boldog párkapcsolatban élek, tényleg jól érzem magam vele meg minden, de még régebben fél évvel ezelőtt megcsaltam egy csókkal, rögtön elmondtam neki, akivel megcsaltam ahhoz a fiúhoz nagyon vonzódtam, de a csók után már nem. Egy darabig így is volt, de újra visszajött egy idő után ez a vonzalom a másik fiú iránt. Aztán vége lett a párkapcsolatomnak...és nem sokkal később azzal a fiúval újra jóba lettünk és majdnem össze jöttünk, de én mégis a volt barátomat választottam. Szóval kétszer csúnyán pofára ejtettem azt a srácot. és a mainapig vonzódom hozzá, de mégis mindig a barátomat választottam, de akkor vajon miért vonzódhatok hozzá? Mi ez? Volt valaki hasonló helyzetben? A barátom 18/F a másik srác 16/F én meg 16/L

köszönöm előre is a válaszokat.

2009. nov. 22. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet azért mert a 18 F érettebb a 16 F nél,18F normálisabb biztonságosabb,f16 meg még gyerekeskedik polyénkodik stb szal hogy mondjam dedozik és a ilyen korú lányoknak mint te bejön az olyan.
2009. nov. 23. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezmiez?
2009. nov. 23. 01:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én semmit nem értek. Téged se meg azt a fiút se hogy minek hagyja magát ebben a második szerepben. lehet annyira csúnya hogy nem kell senkinek. De akkor te se vonzódnál hozzá. vagy pedig te vagy nagyon szé és ezért megéri neki.
2009. nov. 23. 02:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!