Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem nála? Tovább lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála? Tovább lent

Figyelt kérdés
1éve beszélgetek vele msn-en,nyáron találkoztunk először,nagyon megtetszett,utána nem is volt semmi probléma el voltunk msnen.Mondtam neki hogy találkozhatnánk újra,mondta jó,de mikor eljött volna a találkozási idő pont nem jött fel msnre.Ezt 2 szer csinálta meg.3hónapon keresztül megint msn beszélgetés,nem rég találkoztunk szórakozó helyen táncoltunk,még jobban meg tetszett.Rá pár napra találkoztam vele,mondtam neki hogy szeretem,ő azt mondta nem érez így irántam.Mostanában nyers velem,és mondta hogy mindig megbántom,pedig semmi olyat nem írok vagy mondok neki.Túl érzékeny? vagy igaz az hogy hölgyek így tesztelnek,hogy akkor is bocsánatot kérjünk tőlük mikor el sem követtünk semmit. :) F21
2009. nov. 22. 23:00
 1/4 A kérdező kommentje:
F21 L22 elfelejtettem oda írni :)
2009. nov. 22. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:

..ne haragudj h ezt írom, de nekem nagyon úgy tűnik h a kiszemeltedet te nem érdekled. valószínűleg azért sértődékenyebb a kelleténél, hogy vmilyen szinten végre vedd a lapot és hagyd őt (ilyen téren) békén.

ezt úgy értem h a barátságba lehet h belemenne, de neked ez hosszú távon nagyon rossz lenne ugyh ezt nem javaslom .. :/

szerintem neked is neki is az a legjobb, ha békén hagyjátok egymást. keress egy olyan lányt akit tudsz ennyire szeretni, ha nem jobban(!) és ő is viszont szeret.

tudom h nehéz, velem is megtörtént már ehhez hasonló, és most visszagondolva jól döntöttem h hagytam azt a srácot, még ha akkor rettentő nehéz volt és akkor nem is így láttam a helyzetet. :)

mindenesetre sok sikert neked!

2009. nov. 22. 23:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Annyit hozzá füzznék,hogy lehet az a gond?!tulságosan nyomulokrá,nyomozok utána,rajta logok.És ez nem tetszik neki,ezt ő is mondta,azt a részét hogy nyomozok utána.
2009. nov. 22. 23:15
 4/4 anonim válasza:
Szerintem igy próbálja éreztetni hogy ..Te nem jösz be neki ! Próbálkozz másnál , ne akadj le egynél !
2009. nov. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!