Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul csináltam valamit? :S Lent.
Figyelt kérdés
2 hónapja járok a barátommal és most a hétvégén megvolt az első csók. vagyis néztünk egy filmet és én közben kicsit elbóbiskoltam aztán felkeltem, ránéztem és csak mosolygott. aztán vissza feküdtem, de vele szembe. aztán olyan közel jött hogy össze ért a szánk :) aztán megcsókoltam és viszonozta is. de amikor tegnap este telefonon beszéltünk akkor azt mondta hogy: " hát te csináltad nem én " és nem tudom ez nekem annyira elbizonytalanító:S nem kellett volna megcsókolnom?
egyébként 13L és 13F vagyunk. legelső csók mindkettőnknek :)
2009. nov. 22. 22:37
1/4 anonim válasza:
ez aranyos :) egyébként nem tudom, hogy érted, h te csináltad, nem én :S ez mire vonatkozik? vagy milyen kérdésre volt ez a válasz?
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem a csókra gondol.
Mond meg neki ha meggondolja mibaja van és el tudja mondani akkor jelentkezzen. De ne könyörögj neki szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
azt én sem tudom :S mert valahogy ahogy beszélgettünk szóba jött ez a csók és akkor mondta
2009. nov. 22. 22:48
4/4 anonim válasza:
lehet úgy értette, hogy "te kezdeményezted nem én" - hogy ez pozitiv vagy negativ értelembe kelle venni nem tudom. Max úgy jönnénk rá, hogy tudjuk mit beszéltetek elötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!