Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy van olyan, hogy nagy Ő?
Abban az értelemben nincs nagy Ő, hogy random megtetszik valaki és megkapod. Ez gyakorlatilag sohasem működik, mert külső alapján döntesz ami 99% eséllyel csalódás lesz. A külsőnek semmi köze a belsőhöz.
Ha viszont ismerkedsz és szelektálsz akár hosszú éveken át (én közel 5 évig folyton randiztam és szelektáltam), előbb-utóbb kifogsz a nagy számok törvénye alapján egy igazán korrekt embert. Nekem sikerült. 14 éves korom óta csajozom, 9 év után 25 évesen leltem meg azt a lányt, akinél nem akarom jobbat. Nevezhetjük a nagy Ő-nek is. De külsőre önmagában tuti nem szerettem volna bele.
Hasonló a történetem nekem is.
Pár éve tetszik egy lány, azóta mióta megláttam. Nem tudom elfelejteni, hiába volt barátnőm, hiába nem láttam hónapokig, nekem akkor is ő kell. Sajnos az esélyem nála egyenlő a nullával :S
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!