Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek abban, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy van olyan, hogy nagy Ő?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit már több éve ismerek. Tulajdonképpen mióta megláttam, szerelmes vagyok belé. Sajnos most nem lehetünk együtt, de én mégis úgy érzem, hogy nekem ő az igazi, hogy ő életem párja. Lehet, hogy majd az élet úgy hozza, hogy egyszer mégis együtt leszünk? Vagy ez csak a tündérmesékben létezik? 21/L

2013. dec. 7. 12:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Elmondom a konkrét helyzetet. Amikor megismertem a férfit, akkor ő is ugyanolyan lelkes lett, mint én. Csak volt egy "kis" gáz, mégpedig, hogy a menyasszonya éppen terhes volt tőle. És hiába voltunk oda nagyon egymásért, azt mondta, hogy képtelen lenne megtenni a menyasszonyával, hogy elhagyja. És ezt nyilván én értem is. Jó érzésű férfi nem hagy el egy terhes nőt. De mi azóta is találkozunk néha néha és én nem tudok kiábrándulni belőle és ő is odavan értem. Ahogy rám néz. Persze nincs köztünk semmi, csak barátok vagyunk.
2013. dec. 7. 12:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát a továbbiak attól is függhetnek, hogy azóta megszületett-e a baba, egészséges-e stb.
2013. dec. 7. 12:33
 13/24 anonim ***** válasza:
majd kinövöd.
2013. dec. 7. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:

Abban az értelemben nincs nagy Ő, hogy random megtetszik valaki és megkapod. Ez gyakorlatilag sohasem működik, mert külső alapján döntesz ami 99% eséllyel csalódás lesz. A külsőnek semmi köze a belsőhöz.

Ha viszont ismerkedsz és szelektálsz akár hosszú éveken át (én közel 5 évig folyton randiztam és szelektáltam), előbb-utóbb kifogsz a nagy számok törvénye alapján egy igazán korrekt embert. Nekem sikerült. 14 éves korom óta csajozom, 9 év után 25 évesen leltem meg azt a lányt, akinél nem akarom jobbat. Nevezhetjük a nagy Ő-nek is. De külsőre önmagában tuti nem szerettem volna bele.

2013. dec. 7. 12:41
 15/24 anonim ***** válasza:
több nagy ő is van. azon múlik, hogy mennyi, hogy te milyen van. van akinek nagyon kevés van, van aki meg bele tudna szeretni és boldogan tudna élni szinte bárkivel.
2013. dec. 7. 12:43
 16/24 anonim ***** válasza:

Hasonló a történetem nekem is.

Pár éve tetszik egy lány, azóta mióta megláttam. Nem tudom elfelejteni, hiába volt barátnőm, hiába nem láttam hónapokig, nekem akkor is ő kell. Sajnos az esélyem nála egyenlő a nullával :S

23F

2013. dec. 7. 12:51
 17/24 anonim ***** válasza:
majd a végén kiderül!
2013. dec. 7. 12:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Én abban hiszek, hogy több Nagy Ő van, és ebből elég egyet megtalálni.
2013. dec. 7. 13:26
 19/24 anonim ***** válasza:
Én abban hiszek, hogy több Nagy Ő van, és mindet meg kell találni.
2013. dec. 7. 13:34
 20/24 anonim ***** válasza:
szerezd meg hát mind
2013. dec. 7. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!