Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta, hogy nem szeretné, ha megszoknánk, hogy együtt vagyunk, a dolgaink megszokottá válnának. Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 09:48
11/13 anonim válasza:
Nekem mondta ezt egy pasi 1X, aztán nem is keresett, nem is találkoztunk...
12/13 A kérdező kommentje:
És, ha inkább attól fél, hogy én unok rá?
2013. dec. 7. 14:38
13/13 anonim válasza:
Mi ezt külön szobákkal oldottuk meg a párommal. Neki is van saját élettere, nekem is, és nem vagyunk folyamatosan egy légtérbe kényszerítve. A saját szobám úgy néz ki ahogy nekem tetszik, azt csinálok benne amit szeretnék, nem kell megölni a kapcsolatot a folyamatos másikhoz való alkalmazkodással. Pl. ha ő tévét akar nézni, én meg olvasni szeretnék, akkor mindenki csinálja a saját szobájában amit akar. Aludni is csak ritkán alszunk együtt, egyrészt én nem tudok senkivel egy ágyban, zavar és idegesít, másrészt olyan förtelmesen hangosan horkol, hogy még a szomszéd szobában is füldugóval alszom. :) Nem kell egy párkapcsolaton belül sem feladni az egyéniséget, nem egészséges, amikor két emberből egy létforma lesz, amikor megszokod, hogy a másik ott van, és akkor is ott lesz ha a fene fenét eszik is. Adni kell lehetőséget a másiknak arra, hogy önmaga lehessen, meg tudjon újulni, kicsit titokzatos tudjon maradni később is, és akkor nem üt be az unalom. Nem az a kapcsolat mércéje, hogy mindent együtt csinálni, együtt létezni, ami sajnos tényleg hamar átcsap unalomba és rutinba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!