Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondanátok el a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok el a barátotoknak/barátnőtöknek, vagy nem lenne lényeg a következő?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszkedvem van, és nem szeretném lehúzni őt is és nem rontanám el a hétvégéjét az én problémáimmal. A kérdés a következő ti ilyen helyzetben mit lépnétek ? találkoznátok vele vagy inkább nem mert nem akarjátok azt amit fentebb leírtam.

#párkapcsolat #télapó #rosszkedv #miazhogynemadtam?adtamcsaknemfogadtaelezaszar
2013. dec. 7. 01:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Találkoznék vele a helyedben. Ezért (is) a barátnőd, hogy a rosszban is melletted legyen.
2013. dec. 7. 01:17
 2/7 anonim ***** válasza:
találkoznék vele, tudna tanácsot adni,jobb kedvre deríteni:)
2013. dec. 7. 01:18
 3/7 anonim ***** válasza:
ilyen opció nálunk nincs mi együtt élünk.
2013. dec. 7. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyilván megbeszélném vele a problémákat. :)
2013. dec. 7. 01:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogy te letudod húzni, szerintem ő is legalább annyira felvidítani téged. Ha gondjaid vannak, akkor azért (is) van párod, hogy az élet terhét vele megoszd. Lehet nem lesz neked könnyebb, de egy esélyt adhatsz neki, hogy vidámabb legyél.
2013. dec. 7. 01:25
 6/7 anonim ***** válasza:
a végén mindkettőtöknek herpesze lesz a sok stresztől :P
2013. dec. 7. 01:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Elmondanám, hogy ez van, és szívesen találkozom vele, de nem akarom elrontani a hétvégéjét. Ezek után pedig rábíznám a döntést.
2013. dec. 7. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!