Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megalázó ez?
Figyelt kérdés
A történet dióhéjban a következő (csak h. egyértelmű legyen én vagyok a lány 23 éves vagyok) szóval a párom közölte h. már nem szerelmes, de hozzátette ez mindig elmúlik, velem képzeli el az életét és nagyon mély szeretetet érez. Kérdeztem hogy úgy mint egy barátot? Erre azt mondta nem, nem tudna rám barátként tekinteni. Azt mondta úgy szeret mint egy társat. Ma találkoztam az egyik barátnőmmel elmondtam neki mert bánt valahol a dolog. Azt mondta ez nagyon megalázó, ha egy férfi azt mondja már nem szerelmes, "csak" szeretetet érez. És hogy még fiatal vagyok ahhoz h. az elkövetkezendő jó pár évtizedet egy olyan pasival töltsek aki nem tud már szerelmet adni csak elvagyunk szeretetben mint a nagyszülők... Ti mit gondoltok erről?2013. dec. 6. 21:45
11/14 GentLnazi válasza:
Mert szeret,a szerelem egy mulandó betegség és a legtöbb esetben utána nem marad semmi,tisztátalan dolog,a szeretet egy tiszta érzés ,ha szeret akkor azt becsûld meg!
12/14 A kérdező kommentje:
Nem amit a barátnőm mondott, hanem az a baj amit a párom, h. már nem szerelmes
2013. dec. 6. 22:43
13/14 GentLnazi válasza:
Arról van szó...te tényleg nem vagy valami okos,de nem vedd sértésnek :)
Szal,ez a csávó szeret és maga mellett akar tudni,ezert nem változik a bánásmodja,de nem szerelmes ,a szerelem amugy is csak egy hirtelen lobbant láng ami hamar kialszik és nem marad utana semmi csak elszenvedett sivár táj....remélem igy érthetőbb .
14/14 Költőnő? válasza:
kedves kérdésfeltevő.
Hány hosszabb kapcsolatod volt már? illetve a környezetedben mennyi van?
gyanítom, nem sok, mert akkor tudnád, h mindaz, amit itt leírtunk (h törvényszerűen múlik/átalakul) tudnád, h valóság és nem feltétlen rossz.
olyan csak a mesékben van h életük végéig éltek szerelemben...
bár nem. Ha tiszavirágok, akkor lehetséges.
érted, mit hadrikálunk itt neked? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!