Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy férfi. Mit tegyek?
Egy nagyon jó barátjával,aki távoli rokona is, volt kapcsolatom. Ez a kapcsolat már egy hónapja végetért. Őt akkor ismertem meg,mikor még tartott, de nem nagyon beszélgettünk,tehát annyira nem ismerem,viszont valami nagyon megfogott benne. Akkor is,régebben is nézett folyton, ez most is így van. Lényegében bámuljuk egymást,amit már néha én érzek zavarónak.:D
Jó lenne valahogy elnyomni ezt a dolgot,mert úgyis esélytelen.
A baj csak az,hogy pl folyton azon kapom magam,hogy már megint a képeit,írásait nézegetem.
Na meg,hogy nem tudom róla levenni a szemem...
Akkor könyörgöm ne várj! gondold végig hogy meddig várnál vágyakoznál, hogy hátha talán lenne valami valamikor.
Sokáig! Nagyon nagyon sokáig.
Ha végre meg akarsz nyugodni beszélj vele, hogy nem e lenne kedve elmenni veled ebédelni valamit vagy vagy megnézni egy tavat a fák alatt.
Ha igent mond elég esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!