Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a távkapolatokról? Van értelme?
Figyelt kérdés
Külföldre ment dolgozni és 2 havonta tud haza jönni 1-2 hétre. Azért nem mentem vele mert most fogok érettségizni.2013. dec. 6. 18:58
1/14 anonim válasza:
Kemény dolog. Nem vállalnám be az tuti
2/14 anonim válasza:
18 évesen még nincs ne haragudj. Én is belementem már egybe és életem legrosszabb döntése volt. Fiatal vagy és szerintem még élj! ;)
3/14 Költőnő? válasza:
mióta vagytok együtt?
mikor tudsz utánamenni?
egyáltalán akarsz?
milyen volt eddig a kapcsolat?
4/14 A kérdező kommentje:
ballagásra jönne haza végleg, ami április vége május eleje..
Utánna azt akarja h menjek vele vissza..de nekem tovább kéne tanuljak
2013. dec. 6. 19:08
5/14 A kérdező kommentje:
másfél hónapja van kint, fél éve vagyunk együtt..
2013. dec. 6. 19:10
6/14 anonim válasza:
Ha komolyan gondoljátok a kapcsolatot és megbíztok egymásban,akkor van értelme.
7/14 A kérdező kommentje:
Ő nem bízik meg bennem, 1500 km-ről is féltékenykedik. Pedig nem adok rá okot, és ez meg a táv tönkre teszi az egészet. Szeretem nagyon..csak ez sok
2013. dec. 6. 19:15
8/14 anonim válasza:
semmi ertelme szerintem. o keressen ott, te meg itt valakit, sokkal boldogabbak lesztek.
10/14 Költőnő? válasza:
hát az eredeti adatokra azt mondtam volna, h egy próbát megér, de ha ő féltékenykedik, az gáz.
btw az a tapasztalatom, h a féltékenység egyébként sem vetít túl sok jót előre, mert akik egészséges lelkülettel rendelkezik, az ezt is kordában tudja általában tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!