Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek a barátotoknak, hogy kettesben találkozzon egy másik lánnyal?
Azokkal a lány barátokkal, akiket előttem ismert meg, vagy akiket én is ismerek, nincs bajom. De most egy olyan lányról lenne szó, akit nemrég óta ismer, és egy városban laknak.
Még csak képet sem kaptam a csajról, hiába kérek. :(
Na ácsi! Miféle kapcsolat ez, ahol az egyik félnek a másiktól engedélyt kell kérnie?
20 éve vagyok férjnél, de ha a férjem valahová valakivel nem engedne el, az nálam válóok lenne...
Nem az anyja vagy, és csak nem is a tulajdonod!
igen, nekem is az "enged" égette ki a retinám :)
ó, miután ő Téged nem "enged", elmondja, h Ő meg menne. Valóban egy aranyember. El nem engedném.
Egyébként meg a #8-as hozzászóló mondta kis sztem igazán a lényeget. Egyetértek vele.
annyi, h az a minimum tisztelet jele, h szólsz a másiknak az ilyen progikról, de egyébként se nem apád, se nem anyád, h kéredzkedni kelljen tőle.
Mennyi felszínes kapcsolat van...
Ha megbízol benne, akkor miért merül fel benned egyáltalán egy ilyen kérdés?
Pffffff micsoda válaszok... nemnemnem...
Csak úgy megjegyezném, sztem ezek a hőzöngők arra a kérdésre h belenéznél-e a barátod facebookjába, vagy ő belenézhet-e a tiedbe, rögtön rávágják, hogy pfuj, ilyet nem szabad, a bizalom a kapcsolat alapja...
Emberek (lányok)! Hol a bizalom?
kedves utolsó :)
bizony rávágnám, de nem azért mert nem tehetem meg, hanem mert meg sem fordul a fejemben :)
De itt jegyezném meg, h az utolsó párkapcsolatom volt, h engem kért meg, h lépjek be és nézzek meg vmit, mert ő épp nincs netközelben, de asap infó kéne neki.
beléptem, megnéztem, felhívtam és az agyam törölte is a jelszavát. Nekem is volt fiókom az ő gépén, neki is az enyémen, tudtuk egymás jelszavát, de egymás engedélye nélkül bele nem néztünk volna.
Én nem támogatom ezt, bármennyire nem volt titkolni valóm soha.
Sztem ha EZ nem bizalom, akkor nem tudom, mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!