Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is nehezebb ünnepekkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is nehezebb ünnepekkor így egyedül lenni?

Figyelt kérdés

Mármint szeretem hogy együtt a család meg ilyesmi, jó

a hangulat csak ilyenkor nehezebb mert mindenhol párok és szerelem. Ti ki tudjátok ezt valahogy zárni? 17/L

2013. dec. 5. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
utalom az ünnepeket!
2013. dec. 5. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én már várom, hogy végre egyedül lehessek. Ha együtt lenne a család az maga lenne a pokol.
2013. dec. 5. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
nem, ugyanolyan semleges mint az év többi napján
2013. dec. 5. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Nehezebb, mint máskor, de át lehet vészelni... Nekem sok a túlóra ilyenkor hála isten.. az segít.
2013. dec. 5. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze.Beba**om a szobám ajtaját és kulcsra zárom és máris csak én páratlan emberek vannak.
2013. dec. 5. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, teljesen hidegen hagy, hogy hány párt látok magam körül. Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy az ünnepek alatt többet látnék.
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor volt párom akkor sem vártam msot sem várom. Szeretem ha minél hamarabb túl vagyunk ezeken a "kötelező" ünnepeken.

Habár én az ünnepek felét is végigdolgozom.

8/11 kismutyesz_ ***** válasza:
Nekem is nehezebb, egy cipőben járunk kérdező ;) a párokkal nem kell foglalkozni, felesleges.. Majd lesz neked is. 16/f
2013. dec. 5. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:
nem :D van elég ember, akit a szívemben hordozok
2013. dec. 5. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, főleg hogy 24-én meg 26-án is dolgoznom kell.

24-én csak éjszakára kell bemennem így a szentestét együtt tölthetem a családdal szüleimmel ami jó meg minden csak azért hiányzik az a lány aki szeretne engem. A munkahelyemen egy másik egyedülálló lánnyal leszek együtt, szóval valamilyen szinten könnyebb lesz ezt átvészelnem, sajnos fiatal vagyok a csaj is csak 20 éves nincs családunk így érthető hogy minket dobtak be műszakba. Mivel még nem dolgoztunk együtt így picit nehezebb lesz mert csak futólag találkoztunk váltáskor de legutóbbi műszakváltásnál megbeszéltük hogy akkor tartsunk mi is egy kis ünneplést, TV van bent nekünk nekem úgy is csak akkor kell kiállnom ha jön egy autós amire az esély szerintem 2% ez a hátrány ha valaki benzinkútnál dolgozik. Legalább megismerem a csajt igaz nem az esetem, meg szerintem én sem jövök be neki de kitudja volt már olyan nővel dolgom akinek nem jöttünk be egymásnak és mégis szerelem lett belőle :)

A legnagyobb bánatom az hogy a szilveszterem is el lett cseszve így örülök is neki hogy azt átvészelem a munkával, nem nagyon szeretek eljárni bulizni, meg legalább 3 helyre vagyok meghívva így biztos nem lesz ebből sértődés ha mindenkinek nemet mondok.

Igaz nehéz ez de a főnököm szépen elszúrta a beosztást, legalább valamivel több pénzt kapok.

2013. dec. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!