Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni, hogy tetszem-e egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy mik azok az egyértelmű jelek, értitek :D Mert csak pár hete ismerem és valahogy nem tudom eldönteni, hogy mit gondol rólam. Sokat beszélgetünk, akkor mindig mosolyog meg viccelődik, van amikor megsimogatja a hátamat meg átkarol, ez most lehet annak a jele hogy tetszem neki? xD
17/L
2009. nov. 22. 18:23
1/6 papagenou válasza:
lehet annak a jele, de annak is hogy szeret téged, mint barátot, és neki ez természetes. én is megsimogatom és átkarolom azt a lányt akit barátomnak tekintek, mert tudom hogy jól esik neki. kérdezz ha nem vagyok világos
2/6 A kérdező kommentje:
Igen igen, én is erre gondoltam hogy talán csak azért csinálja, mert alapból ilyen :D Szóval teljesen tanácstalan vagyok :D
2009. nov. 22. 18:28
3/6 papagenou válasza:
előző vagyok. tanácstalan vagy? fordulj tanácsoshoz:) szoval igen meglehet bizony hogy ő is csak így fejezi ki azt hogy szeret, de mint barátot. meg ne ijedj ha puszit is ad, én is szoktam:D
4/6 anonim válasza:
Hát mondjuk ha ránézel és látod h a szeme sarkából téged figyel meg ha összeqkad a szemetek akkor mosolyogva fordul el..vagy ha veled kedvesebb min másokkal..=)
5/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Odamész, megkéred valamire, és ha töri magát hogy segithessen, akkor szerelmes beléd, ha meg ellök mint egy lyukas óvszert akkor ennyi volt :D
6/6 anonim válasza:
Hívd el valahová barátilag. ha nagyon izgatott lesz miatta akkor valószínűleg szeret ha abszolút normálisan, nyugodtan viselkedik akkor barátként tekint rád.
Vagy nézd meg, hogy másokkal hogyan viselkedik. Őket is átkarolja és velük is ilyen közvetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!