Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki még mindig az első szerelmével van?

Szia. :)
Apum bátya 14 éves korában ismerkedett meg egy lánnyal. :)
Azóta is együtt vannak, van egy fiuk. Apum testvére 31 éves a felesége pedig 29.
Boldogok együtt és szeretik egymást. :D
Sajna ritka az ilyen. :/
Szia!
Én 14,5 évesen jöttem össze a barátommal. Ő volt az első szerelmem, és remélem ez így is marad.
3,5 éve már együtt vagyunk!!! :)

a baratnom 15 eves kora ota van egyutt a pasijaval, jelenleg 21 eves.
en 17 eves korom ota, en is 21 vagyok.
sokszor felmerult mar bennem hogy tenyleg egyutt tudunk maradni, hogy van jovoje a kapcsolatnak_ mert ha nincs akkor mi ertelme hogy egymas mellett lekotve eljuk at a legszebb licis, egyetemista eveinket? sajnos neha nem vagyok biztos benne, de attol meg jo vele es szeretem ot. semmikepp ne arra alapozz hogy masoknal bejott-e az elso szerelem orokre, mivel nyilvan van akinel igen es van akinel nem es teged ugysem a statisztika fog meghatarozni hanem hogy milyen vagy te. milyen o es milyen a kapcsolat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!