Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan aki még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki még mindig az első szerelmével van?

Figyelt kérdés
Pl.:14 évesen megtalálta a szerelmet és még mindig együtt vannak már elég hosszú ideje? csak mert van egy lány akiba már régóta nagyon szerelmes vagyok és úgy érzem örökké szeretni fogom szal lehetséges hogy kibirjunk egymás mellet egy életet???
2009. nov. 22. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
nővéremék már 6,5 éve:)
2009. nov. 22. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia. :)

Apum bátya 14 éves korában ismerkedett meg egy lánnyal. :)

Azóta is együtt vannak, van egy fiuk. Apum testvére 31 éves a felesége pedig 29.

Boldogok együtt és szeretik egymást. :D

Sajna ritka az ilyen. :/

2009. nov. 22. 17:47
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Én 14,5 évesen jöttem össze a barátommal. Ő volt az első szerelmem, és remélem ez így is marad.

3,5 éve már együtt vagyunk!!! :)

2009. nov. 22. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

a baratnom 15 eves kora ota van egyutt a pasijaval, jelenleg 21 eves.

en 17 eves korom ota, en is 21 vagyok.

sokszor felmerult mar bennem hogy tenyleg egyutt tudunk maradni, hogy van jovoje a kapcsolatnak_ mert ha nincs akkor mi ertelme hogy egymas mellett lekotve eljuk at a legszebb licis, egyetemista eveinket? sajnos neha nem vagyok biztos benne, de attol meg jo vele es szeretem ot. semmikepp ne arra alapozz hogy masoknal bejott-e az elso szerelem orokre, mivel nyilvan van akinel igen es van akinel nem es teged ugysem a statisztika fog meghatarozni hanem hogy milyen vagy te. milyen o es milyen a kapcsolat.

2009. nov. 22. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
anyum 15 volt,és még mindig együtt vannak
2009. nov. 22. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
En 16 eves voltam mikor osszejottem a baratommal, most 21 eves vagyok s meg mindig egyutt vagyunk :D Sot, a napokban kerte meg a kezemet es IGEN-t mondtam ;)
2009. nov. 22. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
nővéremék már 5,5 éve együtt vannak. :) első szerelem mindkettőjüknek :)
2009. nov. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!