Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni?

Figyelt kérdés
Egy olyan helyzetbe kerültem, hogy akibe én szerelmes vagyok, annak most lett egy kapcsolata, kb 1 hónapos. Szóval arra lennék kíváncsi ha ti lennétek a helyemben, meddig várnátok egy lányra? Vagy ha már barátja van inkább el akarjátok felejteni?
2013. dec. 5. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Inkabb az a kerdes, hogy miert vartal eddig!

Miert nem leptel elöbb?

Azt megtanultam: Ha valamit akarsz, akkor mindig a MOST a megfelelö idö, hogy legalabb elkezdj tevekenykedni ez ügyben!

Egy lanynak nem a türelmes fiu jön be, aki türelmesen kivarja a sorat, hanem, aki lobogo zaszlokkal vakmerö batorsaggal csataba veti magat es teljesen ignoralja, hogy mik az eselyei!

Nem baratkozom egy olyan lannyal, aki tetszik! Flörtölök vele! Nem varok a megfelelö pillanatra, hogy elmondjam neki, megteremtem a megfelelö pillanatot! Nem varok, mig ö akarja, letepem a ruhait es magameva teszem!

:D

Na jo, az utolso csak a beteg humorom szülemenye, amit valamiert kedvelnek a csajok. Azt ne tedd meg!

Es föleg ne vesztegesd az idödet! Minel elöbb lepsz, annal hamarabb tudod, mi a helyzet. Legrosszabb esetben nemet mond! Na es? Meg mindig jobb, mint a tudatlansagban varakozni! Lepj most! Mond el nek! Ne erdekeljen semmi mas! Es ha nem a te karjaidban köt ki, na akkor felejtsd el!

2013. dec. 5. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Végre egy igazi férfi. :)
2013. dec. 5. 13:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Léptem, elmondtam neki, rám csak barátként tekint, akkor most jön a felejtés időszaka....de nehezen fog menni :S főleg ha meglátom, na de mégis cska férfi vagyok, már ha ilyen szép kommenteket kaptam, köszönöm nektek! :)
2013. dec. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!