Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni rá?
Figyelt kérdés
Először is, 19/f vagyok, nagyon ritkán szoktam szerelmes lenni, és csak abba aki komolyan úgy érzek hogy lenne jövőnk. Megismertem egy csodaszép lányt, eléggé kedveljük is egymást. Nemrég elmondtam neki hogy szeretem. Ő azzal jött hogy a köztünk levő barátságot nem szeretné tönkretenni egy kapcsolattal, ezt én megértettem. Viszont ezelőtt 1 nappal még randira is hívtam. Amikor beszéltem vele hogy mit érzek iránta, azt mondta hogy nehezen talál olyat akiben megbízhat és számíthat rá akármikor. (itt lehet velem van a gond hogy megértettem és elfogadtam hogy barátot szeretne csak) Rá egy nappal láttam hogy pasija lett, megkérdeztem tőle mióta tart, erre ő azt válaszolta hogy aznap jöttek össze amikor én randira hívtam, mármint este mikor hazaért. Érdemes lenne rá várnom vagy ilyenkor hadjam inkább. Nagyon szeretem, de ez a dolog nagyon bánt, amikor látom mindig eszembe jut, milyen jól elvagyunk de lehet nem lehet köztünk több. Tanácsot kérnék tőletek, aki ebben tapasztaltabb már segítsen!2013. nov. 23. 17:39
1/9 zotanbro válasza:
nem tudom hogy vagy vele de szerintem egyértelmű a dolog :D
3/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem beleírni, de ha mi ketten vagyunk és hülyülünk, ő elég komolyan témát vált és pl egy az egyben rátért a szexre is. Elmondja neki milyen volt stb. Engem ez is meglepett picit.
2013. nov. 23. 17:43
4/9 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem mostanában, ahogy ketten együtt lógunk, rájön majd hogy talán lett volna értelme, és hátha közeledni fog. Viszont a pasija most eléggé bezavar még ebben is.
2013. nov. 23. 17:45
5/9 anonim válasza:
ennyire ne legyél már balfék pls
6/9 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem, nem leszólást, ha már írsz kommentet olyat írj aminek hasznát tudom venni.
2013. nov. 23. 17:49
7/9 anonim válasza:
írtam tanácsot is: ne várj rá, felejtsd el, hagyjad
8/9 anonim válasza:
Hagyd a fenébe , én egy ilyen lépésnél iszonyat dühös lennék rá még akkor is ha szeretném.
9/9 A kérdező kommentje:
Az vagyok én is hidd el.
2013. nov. 24. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!