Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobott egy 1 honap utan,avagy miert nem jo ismerkedni az interneten?
A tortenet egy kozossegi portal egyik alkalmazasan kezdodott igy talan mar midnenki sejti mirol beszelek!
Sok fiatalember bejelol pokot kuld egyik masik merszebb privat uzit is bevallal.Voltak gyongyszemek de a tortenet szempontjabol lenyegtelen.Az elmondasok alapjan vegzet asszonya tipusba sorolnak.(nem tudom kinek mit jelentett de egymastol fuggetlenul mondtak)Mindenki megallapitotta h egyujjamra 10 pasi. En elegge szereny, visszahuzodo vagyok nem szretem ha ilyeneket mondanak rolam igy ezt egy hulye vagy-gyal vagy egy korbenezessel magam korul h kirol beszelnek elhulyeskedem!
Szoval ram klikelt ez a bizonyos fiu semmi kulonos nem volt tul helyes sem kigyurt de beszelgetesek alatt nagyon megtetszett es elhivott randizni!Minden jol ment sokat dumaltunk nagyon jol ereztuk magunkat egymassal es oszejottunk!Beszelgettunk az egyeduli volt bartnojerol(23 eves)kiderult h szakitott vele (asszem 1 eves kapcs)okes itt tisztazva minden !
Na de mikor mi ismerkedtunk meg volt baratom semmi komoly csak kellett valaki aki van h ne erezzem magam egyedul!
De amikor o jott en mar tudtam h o hosszutavu lesz(rosszul)
vegre hazajott a "baratom" mert o kulfoldon el es beszeltem vele! a srac akivel ismerkedtem tudott a sracrol es kerte h szakitsak vele mert o ezt komolyan gondolja , mondtam okes
Aznap mikor en szakitottam a hivatalssal aznap talakoztam a sraccal!
Megerkeztem hofeher arccal kozli h o ezt nem tudja tovabb csinalni ! mOndtam uljunk le es beszeljuk meg azt mondta h EREZ VALAMIT MEG A VOLT BARTNOJE IRANT ES EZERT NEM KORREKT VELEM SZEMBEN HA TOVABB EGYUTT VAGYUNK ES NEM SZERELMES EZERT!
De konyorgom 1 honap alatt lehetetlen szrelembe esni!
Es ennyi VEGE!
(en mar karacsonyt terveztem meg minden ilyesmit ugy szerettem h elkepzelni sem lehet)
Sok fiu baratom mondta h ilyen jo csaj mint en miert ismerkedik ilyen kockakkal!Tobben felajanlottak latva h mennyire szarul vok h a foldel teszik egyenlove!
Tudom h nem ures beszed es rajoskodas de en nem vagyok ilyen elje tovabb az eletet talan majd a kesobbiekben meggondolja magat vagy nem!
TUdom h hosszura sikeredett es respect aki vegig olvasta pedig az a rovid valtozat!KERLEK OSSZATOK MEG A VELEMENYEITEKET VELEM!
Amíg megvolt a barátod, aki külföldön élt, addig ő úgymond büntetlenül kavarhatott veled. Aztán mikor mégis szakítottál, akkor inába szállt a bátorság, hogy ő azért nem akar járni veled. Hiába mondta előtte az ellenkezőjét. Sajnos nem gondolta komolyan. Ehhez semmi köze az internetnek, hiszen már egy hónapja személyesen ismertétek egymást.
nem tartom egyébként valószínűnek, hogy más lányokkal is kavart közben, tényleg az lehet, hogy mégsem szeretett beléd. Sajnos.
Most jól megszívtad, de máskor ne ismerkedj a neten és a szexet húzd ki fél évig. Ha addig is bírja, akkor tuti szeret!
Amúgy meg az ilyen hazug pasik is előbb-utóbb pórul járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!