Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még nagyon korai?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, a barátom 16 lesz nagyon szeretem és másfél hónapja vagyunk együtt még csak csók volt, de érezhetően nagyon szeretne többet, ujjazás.. ilyenek..
Szerintetek még nagyon korai? Nektek hány évesen volt ilyen először?
köszi az értelmes válaszokat..
2013. dec. 4. 12:11
4/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. dec. 4. 12:19
6/13 Noydra válasza:
A petting nem feltétlen az. Persze, most jönnek engem lehurrogni, de inkább játszatok azzal jó ideig, utána legyen csak szex. Addig megismeritek egymást.
7/13 A kérdező kommentje:
kinek hány évesen volt az első pettingje?
2013. dec. 4. 12:44
8/13 anonim válasza:
Nekem 16 évesen, nagyon szerelmesnek hittem magam, de ha visszafordíthatnám az időt biztos vártam volna még, hiszen már nem is emlékszek a fiúra, pedig fél évig együtt voltunk. Vagyis a nevére emlékszek, csak a kapcsolatunk alatti eseményekre nem nagyon. Ráadásul jó ha a fiút váratod, mert abból derül ki, hogy pontosan mire is kellesz neki. Ne akard megbánni szerintem, érezni fogod, hogy mikor állsz készen rá.
9/13 A kérdező kommentje:
jó köszönöm, akkor váratni fogom még egydarabig:)
2013. dec. 4. 12:55
10/13 anonim válasza:
én 14 évesen pettingeltem először, mondjuk nem azért mert annyira akartam, hanem mert a srác erőltette és nem akartam hogy kidobjon vagy beégjek vagy ilyesmi. (ő akkor 18 volt). utólag már tudom, hoyg buta felfogás, de ott akkor másképp láttam :)
szerencsére szakítás után (végül én dobtam őt) barátok maradtunk... így már 5 éve ő az egyik legjobb fiú barátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!