Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk! Szakításkor mi fáj a legjobban számotokra?
Az hogy nincs többé az akit nagyon szerettél ?
Nincs több szex ?
Maga az az érzés hogy újra egyedül lesztek ?
Hogy szerettem valakit,valakit magamnál is jobban,rá bíztam az életemet és mégis átvertek,mert az ígéreteket amiket elmondott nem váltotta be! Így ez egy hatalmas gyűlöletet is kelt bennem! De magamra is haragszom,és folyton azt kérdezem MIÉRT????????
Ha én szakítok és már nem szerettem,akkor semmit nem érzek,csak annyit,hogy remélem minél hamarabb elfelejt a másik,és minél hamarabb párt talál magának!
Korábbi kapcsolataimnál: Az érzés, hogy megint egyedül vagyok.
Viszont Ha a férjemmel szétmennénk akkor mindegyik amit leírtál, és sok sok féltékenység, hogy más csajok kapnák meg azt ami évekig az enyém volt - törvényesen is:D
De egyikünk se szándékozik szakítani úgyhogy nem aggódom ezen. Inkább élvezem ami megadatott. Sokat szenvedtem érte, mire megtaláltam őt.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!