Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mesélje el nekem ennek a facebookos lájkolgatós dolognak a lényegét?!
Miért nem tőle kérdezed?
Lehet nem érzi még,hogy elég ideje vagytok együtt a kapcsolatban-hoz. A like meg igazából kinek,hogy! Lehet addig vagy amíg nem jön jobb de lehet csak jó ismik és tetszik neki a kép!
Sajnos a kérdésből nem derült ki, hogy mióta vagytok együtt.
Ha még nem régóta, ez nem jelent semmit. Lehet, hogy még bizonytalan, hogy veled-e vagy mással.
Ámbár ha régebb óta vagytok együtt, akkor se biztos, hogy baj. Én is tapasztaltam már nem egy ismerősömnél, hogy egyedülálló státusza volt, közben meg igen sokan tudták, hogy szerelmes. Abból, hogy lájkolgatja a képeket, még mindig nem lehet sokat következtetni, előfordulhat pl. az az eset, amit 1. válaszoló mond.
Persze nem kizárt az se, hogy számára nem te vagy az igazi, na de akkor miért lennétek együtt? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!