Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szeretni egy ilyen férfit?
Néhány hónapja jöttem össze egy férfival.33 éves,igazi férfi.És ez fogott meg benne,hogy férfias a külseje,ad magára,a gondolkodása is érett,ahogy bán másokkal. Teljesen levett a lábamról...én 22 vagyok,bulizás mellett sokat főzök,sütök.Háztartást vezetek.Épp ez fogta meg velem kapcsolatban,hogy más vagyok,mint a korombeliek.De első három hét után kezdődtek a rejtélyes telefonhívások,az elmulasztott találkák,a "ne haragudj,fáradt vagyok,nem bírok átmenni" kifogások és társai...múlt hónapban egy pénteki napon összezördültünk.azon a hétvégén nem is találkoztunk,sőt keresni se kerestünk egymást.És mint kiderült nála volt egy fiatal lányka,akivel mint kiderült a telefonhívások is zajlanak.Nagy bocsánatkérés és ígérgetés után megbocsájtottam.De valahogy elszállt a bizalmam.Ma például épp a boltból jöttem haza,mikor a virágbolt előtt beszélgetett egy lánnyal.Egyből végigfutott rajtam,hogy nyilván vele (is) megcsal,és biztos nem vagyok elég jó neki.Odamentem,és egy közös barátunknak a csaja volt az,csak összefutottak és beszéltek pár szót.Ebben biztos is vagyok,emrt én is jóban vagyok a lánnyal és a sráccal is.De ledöbbentem saját magamon,hogy egyből rosszra gondolok.És az is kiderült,hogy nekem vette a virágot.Ilyenkor teljesen elgyengülök.Mikor együtt vagyunk,akkor érezteti,hogy szeret,sőt mindig mondja,hogy neki tökéletes vagyok és nálam jobbat úgysem találna.De akkor nem értem,hogy miért csal...és azt sem értem,hogy miért vonz még mindig annyira...lassan az önbizalmam is semmisé válik,mert nem értem,sportos vagyok,fiatal,és a természetem mások által is dicsért,és mégis megcsal..Lenne két másik udvarlóm,akikről tudom,hogy nem csalnának meg,de nekem mégis ő kell. Volt vagy van valaki hasonló cipőben? Néha úgy elkeseredek...
Előre is köszönöm a válaszokat!
22/L
Kérdező (#19)
1. Ne értékeld le önmagad.
...
"Egyszerűen azért írtam le,hogy látni lehessen,hogy én tényleg próbálok minden tőlem telhetőt megtenni,és mégsem vagyok elég jó ahhoz,hogy megtartsam magam mellett"
Gyűlölöd magad? Mi a büdös francért akarsz megtartani magad mellett egy olyan férfit, aki csak kihasznál? Nem vagy normális...
"Egyszerűen már nem tudom,hogy mit kellene még megtennem,hogy értékeljen..."
Fogadd el, nem tetszhetsz mindenkinek. Lesz majd olyan férfi, aki értékelni és szeretni fog. Ez a 33 éves figura, pont nem ilyen.
Én is 22 éves voltam amikor összejöttem a párommal, aki akkor volt 37!!! Semmi problémánk nem volt a korkülönbséggel. Viszont engem nem csalt meg, együtt is élünk és tervezzük a közös jövőt és arra építünk mindent. Vagyis komolyan gondoljuk ezt a dolgot.
Ha megcsalt én a helyedben tuti nem bocsájtottam volna meg neki... Már csak azért sem, mert aki egyszer megteszi utána is megfogja... Főleg, hogy tudja, hogy ha akkor is levesz a lábadról, akkor szintén megbocsájtassz majd neki... Nem szabad ezt hagyni!!!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!