Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet szeretni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szeretni egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja jöttem össze egy férfival.33 éves,igazi férfi.És ez fogott meg benne,hogy férfias a külseje,ad magára,a gondolkodása is érett,ahogy bán másokkal. Teljesen levett a lábamról...én 22 vagyok,bulizás mellett sokat főzök,sütök.Háztartást vezetek.Épp ez fogta meg velem kapcsolatban,hogy más vagyok,mint a korombeliek.De első három hét után kezdődtek a rejtélyes telefonhívások,az elmulasztott találkák,a "ne haragudj,fáradt vagyok,nem bírok átmenni" kifogások és társai...múlt hónapban egy pénteki napon összezördültünk.azon a hétvégén nem is találkoztunk,sőt keresni se kerestünk egymást.És mint kiderült nála volt egy fiatal lányka,akivel mint kiderült a telefonhívások is zajlanak.Nagy bocsánatkérés és ígérgetés után megbocsájtottam.De valahogy elszállt a bizalmam.Ma például épp a boltból jöttem haza,mikor a virágbolt előtt beszélgetett egy lánnyal.Egyből végigfutott rajtam,hogy nyilván vele (is) megcsal,és biztos nem vagyok elég jó neki.Odamentem,és egy közös barátunknak a csaja volt az,csak összefutottak és beszéltek pár szót.Ebben biztos is vagyok,emrt én is jóban vagyok a lánnyal és a sráccal is.De ledöbbentem saját magamon,hogy egyből rosszra gondolok.És az is kiderült,hogy nekem vette a virágot.Ilyenkor teljesen elgyengülök.Mikor együtt vagyunk,akkor érezteti,hogy szeret,sőt mindig mondja,hogy neki tökéletes vagyok és nálam jobbat úgysem találna.De akkor nem értem,hogy miért csal...és azt sem értem,hogy miért vonz még mindig annyira...lassan az önbizalmam is semmisé válik,mert nem értem,sportos vagyok,fiatal,és a természetem mások által is dicsért,és mégis megcsal..Lenne két másik udvarlóm,akikről tudom,hogy nem csalnának meg,de nekem mégis ő kell. Volt vagy van valaki hasonló cipőben? Néha úgy elkeseredek...

Előre is köszönöm a válaszokat!

22/L

2013. dec. 2. 23:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%
Bocsi, de két szóban meg lehet téged fogalmazni. Buta liba. Nőj fel.
2013. dec. 3. 00:25
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Egy kis idézet a kérdezőtől:"De első három hét után kezdődtek a rejtélyes telefonhívások,az elmulasztott találkák,a "ne haragudj,fáradt vagyok,nem bírok átmenni" kifogások és társai...múlt hónapban egy pénteki napon összezördültünk.azon a hétvégén nem is találkoztunk,sőt keresni se kerestünk egymást.És mint kiderült nála volt egy fiatal lányka,akivel mint kiderült a telefonhívások is zajlanak.Nagy bocsánatkérés és ígérgetés után megbocsájtottam.De valahogy elszállt a bizalmam.ˇ" hát nem tudom..le lehet pontozni a válaszomat,de ez a kis szöveg a kérdésre a válasz amit a kérdező már leírt..furcsa telefonhívások,lánykák..bizalom nuku..tényleg buta liba..persze vannak mások akik máshogy gondolkoznak a dolgokról,na de ki az a hülye akit ha megcsalnak megbocsájt?Sajnos vannak ilyenek,a megbocsájtással nem is lenne gond,mert elvileg "jó dolog" viszont pont ez ösztönzi a megcsaló félt,hogy megcsinálja megint,mert lesz egy marha (bocs..) aki mindig megbocsájt neki és ágyba bújik vele..És ehez szerintem nem kell diploma,hogy valaki "okosan" döntsön egy férfi mellett vagy ellen..9-es voltam
2013. dec. 3. 00:36
 13/24 A kérdező kommentje:
Jó,aláírom,hogy ha kívülálló lennék és elolvasnám a szöveget,én is hasonlókat reagálnék.Megjegyzem,teljesen jogosan.De ragaszkodok hozzá valamiért,másfél éve nem volt senki az életemben,aztán jött Ő és szerelmes lettem,és teljesen megszédített.Köszönöm az őszinteségeket!
2013. dec. 3. 00:44
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Talán azért,mert számodra ez a férfi a szőkeherceg fehér lovon akiről kislánykorodban álmodoztál..Látszólag tökéletes,de amúgy meg cseppet sem az..sőt..
2013. dec. 3. 00:49
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Te nem szerelmes vagy, nem azért nem bírsz leszakadni az ipséről, mert olyan erős érzések fűznek hozzá pár hónap digidugi és néhány megcsalás után. Te azért vagy vele, mert az égig érő egód képtelen elhinni, hogy valaki semmibe vesz, megcsal, nem értékel téged. TÉGED! Aki sokat süt-főz, háztartást vezet, más mint a korabeliek, sportos és fiatal és a természete mások által is dicsért, és lenne két másik udvarlód is... belehalnál, ha szakítanál vele, mert azzal beismernéd, hogy nem vagy elég jó valakinek. Inkább homokba dugod a fejedet, mert abban reménykedsz, hogy ha elég időt eltölt VELED, akkor majd egy szép napon rá fog jönni, hogy te vagy az az istennő, aki mellett feladja a fiatal libák kúrogatását, és majd nősülni akar és hűséges lesz. Ez nem is lehet másként, hiszen RÓLAD van szó. Az nem opció, hogy csak egy voltál a könnyen dugható, eldobható libák sorában, ááá, ezen még elgondolkodni sem vagy hajlandó...
2013. dec. 3. 01:48
 16/24 anonim ***** válasza:
72%
15ös szívemből szóltál!
2013. dec. 3. 01:54
 17/24 anonim ***** válasza:
53%
Ez teljesen jogos ahogy a 15ös mondja,mit vársz majd miután átverte a búrádat,és jólmegdugott,ahogy a többi "korabeli" sorstársadat majd leáll melletted 5-10-20évre?!Hát ez nagyon felejtős,de gondolkozzál már szerinted miért nincs vele egykorú nő,mert azok 2rossz mozdulatból levágják hogy ez egy hazug,megbizhatatlan fószer...Gondolkozz aztán filózz.
2013. dec. 3. 02:53
 18/24 anonim ***** válasza:
15-ös! +1
2013. dec. 3. 11:47
 19/24 A kérdező kommentje:

Többször is elolvastam a 15ös kommentjét,és még jó párszor biztosan újraolvasom!Kijózanítóan hatott rám és leírtad azt,amit én saját magamnak sem mertem bevallani,pedig belül éreztem...

Mindig is olyan voltam,hogy bizonyítani akart,elsősorban másoknak,és utána magamnak.A kapcsolatunk elején,még az ismerkedés alatt már többen mondták,hogy nekem esélyem sincs ennél a férfinél.Én pedig csak azért is bebizonyítottam,hogy mégis van...Nem az egóm a baj itt,hanem az önértékelésem,hisz amiket leírtam magamról,emiatt én nem tartom magam átlagon felülinek vagy kiemelkedőnek.Egyszerűen azért írtam le,hogy látni lehessen,hogy én tényleg próbálok minden tőlem telhetőt megtenni,és mégsem vagyok elég jó ahhoz,hogy megtartsam magam mellett.Egyszerűen már nem tudom,hogy mit kellene még megtennem,hogy értékeljen...

2013. dec. 3. 13:27
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem fog értékelni..
2013. dec. 3. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!