Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire bízol meg a Párodban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bízol meg a Párodban?

Figyelt kérdés
Bízol benne annyira hogy még az életed is rá mernéd bízni?
2009. nov. 22. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Én igen! :-)
2009. nov. 22. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Teljesen emgbízom benne ^^ az egyetlen baj hogy elég féltékeny tipus vagyok,de tuodm hogy nicns rá okom tehát nem kérdezősködök meg ilyenek^^ eddig dmient modnott magátol ^^
2009. nov. 22. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Teljesen, még az életemet is rábíznám

18/F

2009. nov. 22. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:

volt már egy két dolog amit nem mondott el, ettől függetlenül megbízok benne.

Ha szeret, márpedig szeret, rámerném bízni az életem. Így ha elveszít az úgyis neki fájna. Úgyhogy igen.

2009. nov. 22. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ő az első olyan pasi az életemben akiben 100%-ban megbízom. Pedig 30 felett vagyok. Nem véletlenül lett a férjem :)
2009. nov. 22. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2009. nov. 22. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Senkiben nem szabad 100%-osan megbízni, mert emberek vagyunk. De remélni lehet, hogy pl. nem csal meg. Persze ez is olyan, hogy alapvetően ellenőrizhetetlen. Ilyen az élet.
2009. nov. 22. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%, igen
2009. nov. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!