Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lámyok, nők! Miért nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok,182 centi, 78 kg az orvosira járok, a környezetem szerint jóképű, jó kiállású, határozott vagyok! Max egyéjszakás ügyeim vannak, de azok is olyan lányok, akik nem is igazán az eseteim.Az igazán nekem tettsző lányok, mintha elkerülnének!Hol vannak szép és értelmes lányok?2009. nov. 22. 00:18
2/11 anonim válasza:
Valogatos vagy.A kevesbe szep lany is lehet kedves,szeretnivalo.
3/11 anonim válasza:
mióta nincs am barátnőd? am meg szép magas pasi vagy és ahogy írtad jóképű is. akkor sztem nincs probléma...csak légy türelmes kivárni azt a lányt aki tetszik neked és kölcsönös az érzés is:) meglátod lesz ilyen:)
4/11 anonim válasza:
De te jól nézel ki. Mert a számokból az nem derül ki.
Ha nem nézel ki jól akkor talán azért nincsenek szép csajaid. Komolyan meg lehet hogy azért nem terveznek veled mert úgy érzik ők csak kis porszemek egy doktorhoz képest. Ott az orvosin nincs valami hasonló érdeklődésű csaj?
5/11 anonim válasza:
Akik nem igazán az eseteid, azok mi miatt nem az eseteid? Első sorban a külső, vagy a belső alapján mondod ezt?
Egyébként most nincs barátnőd csak, vagy még komoly barátnőd, szerelmed soha nem is volt?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem a külsejük alapján mondtam, hogy nem jók. Már volt két hosszú, több éves kapcsolatom. Mind a kettő nagyon rendben volt. Kb. két éve nincs fix kapcsolatom. Egyszerűen csak nem találok olyan lányt, aki hasonlítana hozzájuk. Pedig 100%, hogy vannak!
2009. nov. 22. 00:32
7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy elég hülye a kérdés, tudom!
2009. nov. 22. 00:34
8/11 anonim válasza:
Ott nem lehet kersesendő a hiba amikor az előzőek véget értek?
9/11 A kérdező kommentje:
Az előzőekből én léptem ki, egyszerűen azért, mert már nem voltam szerelmes beléjük.
2009. nov. 22. 00:49
10/11 anonim válasza:
ne a volt barátnőidet keresd az új jelentkezőkbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!