Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha mindig megnézem a barátom volt barátnőit iwiwen? Naponta többször is.
Figyelt kérdés
Csak arra vagyok kíváncsi hogy tettek-e fel új képeket, és mintha hasonlítgatnám magamhoz őket. Ez nagy baj?:( 2008. júl. 11. 18:34
1/10 anonim válasza:
Szerintem bajnak,nem baj. Én is megnéztem már a régi csajait, kíváncsisából. De ha a párod most Veled van akkor az azért van, mert Te tetszel neki és mert Téged szeret. A volt női már csak a múlté! :)
2/10 anonim válasza:
Szerintem sem baj, kíváncsi az ember persze, de szerintem ennyi időt többé már ne szánj rá. Igaza van az előzőnek, szedj magadba egy kis önbizalmat, veled van, biztosan jól vagy úgy, ahogy ő szeret most.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat! tudom hogy nem kéne de olyan kíváncsi vagyok, hogy nagyon... remélem ez csak egy rossz tulajdonságom és úgymond felnövök végre
2008. júl. 11. 19:00
4/10 anonim válasza:
Ez csak puszta kíváncsiság a részedről! Arra vagy kíváncsi, milyen volt az a többi, és Te milyen vagy hozzájuk képest. Szerintem a legtöbb embert foglalkoztatja a téma....
5/10 anonim válasza:
óh szerintem semmi baj nincs ezzel! nem tudom te hány éves vagy, de én 25 éves létemre még mindig nézem a mostani barátom volt barátnőit...
6/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egyáltalán nem ha érdekel miért ne!Csak ne szólj miatta a pasidnak,mert azzal az idegeire tudsz menni!Nekem is volt hogy nézegettem a volt nőit vagy a blogot olvastam amit ők írnak!Szerintem ez természetes,csak nem szabad túlzásokba esni!És próbálj meg bizalmas maradni a pároddal szemben!:)
7/10 anonim válasza:
Én is megszoktam nézni a barátomnak a volt barátnőjének a képeit és hát nagyon leszomorított hogy az a hülye csaj még mindig nem vette le azokat a rothadás képeket amin eggyütt voltak vagy 2 éve :S
8/10 A kérdező kommentje:
19 vagyok, és már másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Nem vagyok bizalmatlan vele szemben, csak jobb tudni mi van az "ellenségekkel"
2008. júl. 11. 21:36
9/10 anonim válasza:
Én is mindig megnézem a képeit, és annyira zavart az első pár hónapban, hogy nem szedte le a képet a barátomról..fuuu..Mondjuk már 11 hónapja vagyunk együtt, és kicsit megnyugodtam, amikor láttam, h a csajnak van barátja.Vagyis igazából nem tudom miért zavart engem az a lány, mert szóba se állnak a barátommal(szerencsére)..de attól még kiváncsi vagyok.:)
10/10 anonim válasza:
Én is szintén mindig megnézem a csodás exeket! XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!