Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy javulhatna ez meg?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, de úgyérzem, hogy a kapcsolatunk vége fele tartunk :/

Sokat veszekszünk...ha valamit megakarok beszélni, végig sem hallgat, hanem rögtön hárít, oszt, kiabál velem, és a végén elsírom magam, sőt már közben is:(

Tőlem azt kérte anno, hogy változzak meg...megtettem, mert szerettem. Most én is azt kértem tőle, hogy legyen figyelmesebb és kedvesebb, hisz ez nem olyan nagy dolog, de ő erre sem képes :/ sőt egyre bunkóbb.

Sokszor úgy viselkedik velem, mintha nem is a barátnője lennék, hanem valami haverja, akit bármikor elhanyagolhat:S

Tényleg annyi mindent megteszek érte, suliba jól tanulok, hogy sűrűbben találkozhassunk na meg hogy itt aludhasson, eltűröm hogy apám lek*rváz, mert fekszünk az ágyon...:'(

Nem birom tovább :'( mindennap emiatt sírok, de szakítani gyáva vagyok, mert szeretem.

Mit tegyek?:(

2009. nov. 21. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Micsoda köcsög!! Figyelj, akkor próbáld meg azt, hogy hidegen viselkedsz vele.
2009. nov. 21. 22:06
 2/8 anonim válasza:
Nemtudom megéri-e vele maradnod.Probáld meg mégegyszer megbeszélni vele és mondd meg neki ha nem változik szakitani fogsz vele.Gondold át ilyen pasira van szükséged vagy olyanra aki nöként kezel téged.
2009. nov. 21. 22:16
 3/8 A kérdező kommentje:

máár mondtam neki, hogy nem sokáig bírom sé fontolgatom a szakítást, azt mondta, hogy ő is...

és nem értem, hogy mért akar szakítani, ha én mindent meg teszek érte =(

azt mondta, hogy neki ez az egész nem ér annyit, hogy velem maradjon :'(

csak sajnos nekem ér :(

2009. nov. 21. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ezt mondta akkor szerintem egyértelmű hogy ő már nem szeret vagy nem annyira mint az elején. Ha nem te mondod ki a kapcsolat végét akkor szenvedsz és vársz amíg ő teszi meg. Lehet hogy jobban járnál ha most szakítanál és szenvednél egy kicsit hogy vége lett, mint húzni még ezt a dolgot.
2009. nov. 21. 22:24
 5/8 anonim válasza:
Szerintem nem érdemel meg téged.Gondolj a rossz tulajdonságaira és hagyd el.Ha ilyeneket mond nemhiszem hogy szeret.Talalsz te magadnak jobbat is...
2009. nov. 21. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
annyi bré szaladgál szabadon, nemtom mit kell görcsölni egy ember mellett. pláne, ha nem is jó vele.
2009. nov. 21. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
azon jobban kiakadtam, hogy az APÁD leku*váz téged o.O amúgy meg szerintem hagyd el, ha szeret is az olyan kevés, hogy 99.9%, hogy egy másik ember többet tudna adni érzelmileg
2009. nov. 22. 00:09
 8/8 anonim válasza:
Próbáld nyugottan megbeszélni vele.
2009. nov. 28. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!