Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy javulhatna ez meg?
A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, de úgyérzem, hogy a kapcsolatunk vége fele tartunk :/
Sokat veszekszünk...ha valamit megakarok beszélni, végig sem hallgat, hanem rögtön hárít, oszt, kiabál velem, és a végén elsírom magam, sőt már közben is:(
Tőlem azt kérte anno, hogy változzak meg...megtettem, mert szerettem. Most én is azt kértem tőle, hogy legyen figyelmesebb és kedvesebb, hisz ez nem olyan nagy dolog, de ő erre sem képes :/ sőt egyre bunkóbb.
Sokszor úgy viselkedik velem, mintha nem is a barátnője lennék, hanem valami haverja, akit bármikor elhanyagolhat:S
Tényleg annyi mindent megteszek érte, suliba jól tanulok, hogy sűrűbben találkozhassunk na meg hogy itt aludhasson, eltűröm hogy apám lek*rváz, mert fekszünk az ágyon...:'(
Nem birom tovább :'( mindennap emiatt sírok, de szakítani gyáva vagyok, mert szeretem.
Mit tegyek?:(
máár mondtam neki, hogy nem sokáig bírom sé fontolgatom a szakítást, azt mondta, hogy ő is...
és nem értem, hogy mért akar szakítani, ha én mindent meg teszek érte =(
azt mondta, hogy neki ez az egész nem ér annyit, hogy velem maradjon :'(
csak sajnos nekem ér :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!