Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam meg neki, hogy még szeretem?
Figyelt kérdés
Augusztusba szakitott a pasi, azota már volt egy csaja de 1 holnapig osztálytársak vagyunk, járás előtt is nagyon joban voltunk, most kb 2 hete vagyunk megint beszélőviszonyban sirtam, és meg is kérdezte, mi a baj mondtam semmi (nem tudja hogy szeretem) mondjam el neki?2009. nov. 21. 19:58
1/3 anonim 

válasza:

Legközelebb mond neki, hogy 1-est kaptál helyesírásból. Ne mond el neki.
2/3 anonim válasza:
Ha kersi a társaságodat akkor igen, mert rájött h hülyeséget csinált.
3/3 A kérdező kommentje:
már hülyülünk egymással mint régen meg néha teljesen közel jön.. de nemtudok ebből nagyon mit leszűrni mostmár jobban fogom figyelni a mozdulatait...:/ csak nemtudom mondjam e el... utána lehet változna de én ugyanugy szeretnék vele jóba lenni mint most ha már járás nem lehet..
2009. nov. 21. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!