Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el?

Figyelt kérdés

Tavaly előtti! nyáron első látásra beleszerettem egy lányba ,akivel a helyi sportpályán találkoztam. Folyton cska rá tudtam gondolni, olyan gyönyörű kék szemei vannak. De mivel utánna nem is talákoztunk,csak néha láttam,nem is lett belőle semmi,de sokszor gondoltam rá. Azóta eltelt több mint 2 év, de még mindíg nem tudtam teljesen kiverni a fejemből,tegnap is vele álmodtam. Neki már barátja van...

Próbálnám élni az életem, de egyszerűen nem tudom elfelejtni :(

F/17

(igen-igen,tudom hogy akkor kellett volna kezdeményznem,de késő bánat...)

2009. nov. 21. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld megkeresni, szerintem romantikus amit érzel, és ha ennyi ideje nem múlik az érzésed, talán annak oka van. Keresd fel, beszélj az érzéseidről.
2009. nov. 21. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Legalább tudod a nevét ?
2009. nov. 21. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy ez kevésbé fog tetszeni mint az első válaszoló ötlete: de ha már barátja van, és amúgy is távol vagytok egymástól, nemérdemes tovább táplálni iránta semmien érzelmeket. ahogy mondod, késő bánat :( én is átéltem már ilyet, de irány előre, találsz majd valakit aki mellett ő csak egy szép emlék marad
2009. nov. 21. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen,tudom a nevét,sőt 1 utcára lakik tőlem...

De ő most boldog, barátja van.

Én nem is táplálok (tudatosan) iránta semmit, de ha meglátom valahol, rögtön összeszorul a szívem,és álmodok is vele :(

Igyekszek, vmi új célt találni az életemben,hogy elvonja a figyelmem,de még nem találtam meg :(

2009. nov. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!