Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért számít ennyire egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít ennyire egy kapcsolatban a magasság?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a duciság egy dolog. de én pl senki kedvéért nem festeném a hajam, se feketére, se barnára, se vörösre... elég gáz lenne ha meg kéne tennem, csak azért, mert másképp nem kellenék a férjemnek.

tudomásul kéne venni, hogy mindenkinek sajátos ízlése van. én is mindig elfogadtam... volt olyan srác aki nem akart velem kezdeni, mert magas vagyok. és én nem sértődtem be és nem hisztiztem, hanem elfogadtam.

az alacsonyak miért nem tudják elfogadni?

2013. dec. 2. 01:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Mit fogadjanak el az alacsonyak? Azt hogy szinte senkinek nem kellenek? Ezt aztán nagyon könnyű elfogadni
2014. jan. 6. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:

#4:A férjed tudja,hogy így beszélsz róla?

Szerintem nem ő tehet róla,hogy "erős csontú"(tramplik kedvenc jelzője magukra) vagy.Imádom amikor még a tehenek is kritizálnak mindenkit,de persze a férfiaknak nem lehetnek elvárásai.

A férjed helyében rég kib@$ztalak volna és nem csak téged,hanem bármelyik nőt amelyik így beszélne rólam.

Szerintem a férjed se kritizálta a külsőd és gondolom ő jobban tisztel téged,mint te őt.(hülye kur*@)

2014. jan. 6. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!