Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne ilyesmi nemi életet, ilyen tempóban, már ebben a korban élni? (15/L)
Ne ijedjen meg senki, még nem készülök elveszteni a szüzességemet, csak gondolkodtam, és nem tudom helyes-e a logikám, vagy a társadalommegvetné... :P
Egy hónap híján 15 éves lány vagyok. Van egy osztálytársam, aki velem egyidős, 4 éve ismerjük egymást. Eddig amolyan nagyon-nagyon-jó barátok (sznte testvéri szinten) voltunk, de tudtuk, hogy mindketten sokkal többet érzünk egymás iránt. Ezt most sikerült egymássalvéglegesen tisztáznunk, és úgy néz ki, ebből az egészből egy valószínűleg tartós és erős kapcsolat lehet nemsokára. Ezt abból feltételezem (nem csak én, hanem szerencsére mindenki aki ismer minket), hogy eddig mindent megbeszéltünk egymásal, tudtuk egymás titkait, nyíltan szerettük egymást (bár állítólag csak "legjobb fiú-lány barátilag", hogy ne kelljen túl sokat magyarázni másoknak a dolgot). Tudjuk egymásról még azt is, hogy egy kapcsolat esetén mit és mikor akarunk.
Tegyük fel, hogy tényleg összejövünk. (Tényleg nagyon úgy néz ki, hogy összejön. :)) Minek mikor jönne el az ideje?
Azt tudni kell, hogy én tudom nővéremről és anyámról is, hogy mindketten 16 évesek voltak az első alkalmukkor. Anyámat nem igazán érdekli, hány évesen vesztem el a szüzességemet. Épp ezért határoztam el, hogy nem esek az ő hibájukba (egyik kapcsolat sem sült el túl jól, bár nem is voltak olyan erősek mint a ménk, véleményem szerint.), tehát én körülbelül 18 éves koromig szerettem volna várni ezzel a dologgal. Persze, nem prűd, vagy hasonló akartam lenni, csak konkrétan aktust nem akartam ilyen fiatalon.
A srác, akiről szó van, viszont valószínű, hogy nem szeretne majd eddig várni. Persze, ha megkérném rá, bztos vagyok benne hogy várna, de nem akarnám ezt elvárni tőle. Azért az mégiscsak 3-4 év, amikor lehetne 1-2 is.
A csókolózás, tapizás (nem durván, hanem azért viszonylag kulturált szinten) teljesen oké még felőlem is. Legjobb barátnőm pár hónappal idősebb csak nálam, istenhívő és tipikus "várok 18-ig minimum"-csaj, viszont fogdosás, khm... "nemiszervtapogatás" és egyebek már nem egyszer előfordultak vele és a barátjával, akivel fél éve vannak együtt.
Így hát nem gondolom, hogy akkora "bűn" lenne, ha tegyük fel kissé konkrétabb tapogatás, meg hasonlók megtörténnének, első alkalom pedig 16, esetleg 17 éves korban. Kérdésem: Rosszul gondolom?
Kort+nemet írjatok kérlek! :)
9-es:
Természetesen neked is ment a zöld kéz, köszönöm a véleményt! :)
Okos lány vagy, ez nem kérdéses. Nem szabad időhöz kötni én a jelenlegi párommal szerettem volna többet várni, de annyira nagyon új volt minden, mindkettőnknek, hogy nem bírtunk várni csak 8 hónapot, amikor lefeküdtünk. Én nagyon nagyon vigyáztam rá, és azóta is minden alkalommal.
Tehát, ezt érezni fogjátok. A leírtak alapján a srác nem azért van veled paliban, mert meg akar dönteni, ez becsülendő. Ha összejöttök, kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok, és vigyázzatok egymásra! ;)
Mi 2007 szilveszterén lettünk egymásé... és azóta is együtt vagyunk. A Párom akkor 16 volt, én 21.
Remélem tudtam segíteni! :) 27f
Helló, kedves utolsó válaszoló! :)
Tényleg összejöttünk végül, tavaly év vége óta együtt vagyunk. Szeptembertől kollégiumba megyünk mindketten, de így is könnyen fogjuk tartani a kapcsolatot. Csóknál több egyelőre nem volt - de ez szerintem egyáltalán nem is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!