Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most hogy is van?
Figyelt kérdés
Van egy barátom öt hónapja a múlthéten viccből mondtam neki hogy nem is hiányoztál annyira, azóta ugy meg változott hogy azt írta egy sms-be hogy kezd kiábrándulni belőlem meg én is csak kicsit hiányzom neki, ezt nem értem miért változott meg ilyen hirtelen,most is nem jön hozzám inább a haverokkal megy sörözi, na jó mondjuk ezt is azért kapam szerintem mert tegnap én is a haverokkal voltam egy presszoba dumálni. Szerintetek van még esélyem arra hogy nem hagy el és ez csak egy szivatás2009. nov. 21. 17:56
1/9 anonim 

válasza:

Neked biztos humoros lenne, ha azt mondaná életed értelme, hogy nem is hiányoztál neki...
Ilyet még viccből sem lehet mondani...Megaláztad.
Elég hülye, bizarr humorod van ami azt illeti...
2/9 anonim 

válasza:

Te nyomott. Ez konkrét utalás volt (tőled, neki), hogy már nem is szeretlek annyira. Mit csináljon? Örüljön neki? Ő nem tudta, hogy viccelsz. Naná, hogy nem akar veled lenni, mert ő szeretett (lehet, hogy még most is szeret). Most viszont már nem mondhatod, hogy csak vicc volt, mert már sok idő eltelt. Szóval TAPS.
3/9 anonim 

válasza:

Mekkora paraszt vagy! Ilyet még viccből sem lehet csinálni, komoly több éve tartó kapcsolatok is ilyen piti, sz*r beszólások miatt mennek tönkre... Lehetne egy kicsit több eszed is.
4/9 anonim 

válasza:

Ezt most találtam.
5/9 A kérdező kommentje:
Elhihetitek hogy nagyon megbántam, és tényleg szeretem,de most viszont hogy bizonyítsam be neki? segítesetek. soha többé nem leszek ilyen hülye
2009. nov. 21. 18:35
6/9 A kérdező kommentje:
JA és ez ma egy hete történt ő pedig kedden este írta azt hogy kezd kiábrándulni belölem ezt írhatta azért is hogy vissza vágjon? hogy nekem is nagyon fájjon
2009. nov. 21. 18:39
7/9 anonim válasza:
De hát most mit vársz..pf. Eléggé megbántottad, szóval neked kell kezdeményezni a békülést. Csináljál valami romantikus randit, és éreztesd vele, hogy még mindig ugyanúgy szereted, és hogy HÜLYE VOLTÁL.
8/9 anonim 

válasza:

Nem visszavágni akart, csak kiábrándult a vicced miatt...
Én megértem.
Szerintem kérj nyugodtan bocsánatot!
És éreztesd vele, hogy mennyire szereted, és próbálj meg nem poénkodni. mert az neked rosszul áll...
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki válaszolt írjatok még,hogy szerintetek hogyan tegyem jóvá ezt a nagy hülyeségemet
2009. nov. 21. 21:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!