Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt a tél. Mindenhol párok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a tél. Mindenhol párok és egyre jobban rám jön hogy akarok egy pasit mert szar hogy nincs kihez odabújnom ismerős?

Figyelt kérdés
:(

2013. nov. 30. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

és nem, nem ismerős:)

2013. nov. 30. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok vele pasiként. Ez van... legalább több időm jut munkára :D
2013. nov. 30. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Singularity, nagyon jól mondod, azt ne felejtsük el, hogy itt azért biztosan valami helyes pasira gondol az illető, tehát azért amikor a lányok emiatt siránkoznak, akkor valami, hogy is mondjam még ha nem is feltétlenül Brad Pittre, de egy nem szégyelnivaló férfira gondolnak :D

Tehát ezt a Gyakori Kérdéseken lvéő esetleges válaszolóknak is üzenem, akik most azt hiszik találtak maguknak csajt és már ajánló levelet írnak magukról: esélytelen, mivel ha egy kicsit is megérdemelnétek egy casjt nem itt kutakodnátok!

A kérdezőnek pedig annyit, hogy ismerős szintén csajjal :D

2013. nov. 30. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, ismerős. Sajnos nekem nem is lesz, mert olyan ronda vagyok, h egy lánynak se kellek.
2013. nov. 30. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Ebben most végül is mi volt a kérdés?Itt vársz esetleg jelentkezőket,vagy mi?Amit feltettél kérdést sokkal inkább egy kijelentésre hasonlít,aminek a végére kérdőjelet tettél.

Ilyen időben szerintem nem valószínű,hogy találsz valakit.

2013. nov. 30. 14:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Mostanra valószínűleg elegen ajánlkoztak fel egy-egy privát üzenet formájában.
2013. nov. 30. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!