Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok az elégedetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az elégedetlen típus vagy ő a fösvény?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a születésnapom, a barátom elhívott egy meglepetés mozizásra, ahol megnéztük azt a filmet, ami őt érdekli. A jegyemet kifizette. Mivel meglepetésmozisás volt, nem ettem és nem ittam előtte, ezért mondtam neki, hogy igazán vehetne mellé kukoricát és valami innivalót. Erre mondta, hogy a film 2 és fél óra, bírjam ki vagy vegyek magamnak kaját és innivalót. Inkább vettem magamnak. A végén megjegyeztem neki, hogy örülök a meglepetésnek, de a saját születésnapomon miért nem fért volna ez még bele ( miért nekem kellett fizetni egy jegy értékű kaját ) + azt a filmet megnézni, ami amúgy nekem közömbös ( nem érdekel, de azért megnézem). Erre ő kiakadt, hogy nekem semmi se jó, pedig készült a születésnapomra stb. Megbántva érzi magát, hogy szóvá tettem.

Most én várok el túl sokat vagy ő az, aki fösvény ( nem mellesleg van munkája, kereső ember, van rá pénze - én egy egyetemista vagyok). Nem ez az első eset különben, de kifejezetten rosszul érintett, ha már elvitt szülinapos mozizásra.

2013. nov. 30. 10:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ezen buktam ki, hogy egyáltalán nem csóró.
2013. nov. 30. 11:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Jah és ha már nem csóró akkor csiri-viri cuccokat kell vennie neked. Azt hiszem ezzel számomra mindent elmondtál :)
2013. nov. 30. 11:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Gyökér. Most komolyan. Ugye nem tervezel vele hosszútávra?

A meglepetésmozi is akkor tölthette volna be a funkcióját, ha olyan filmre mentek, ami téged érdekel.

2013. nov. 30. 11:14
 14/18 anonim ***** válasza:
nem várt semmi drágát a lány
2013. nov. 30. 11:15
 15/18 A kérdező kommentje:

Sosem várom el, hogy vegyen nekem valamit. Tényleg párszáz forintos tételről volt szó. Ráadásul nem azon akadtam ki, hogy éhezni és szomjazni kellett volna moziba mennem, hanem azon, hogy ha valakinek van kellő mennyiségű anyagi háttere, akkor miért kell spórolni - az ember születésnapján- . Szeretem nagyon meg minden, de mint jeleztem, nem az első eset, ráadásul én hozzáképest jóval szegényebb helyről jöttem és vagyok is.

Másrészt a kérdés úgy változik bennem: Mit tehetnék, hogy ne így legyen? Tényleg menthetetlen az ilyen helyzet?

2013. nov. 30. 11:24
 16/18 A kérdező kommentje:
* Hogy valami drágaságot vegyen.
2013. nov. 30. 11:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Gondolom próbáltátok ezt már megbeszélni, akkor mit mondott?

(szerintem egyébként ez nem fog változni, valakiben a gondoskodás vagy benne van, vagy nincs - hát.. benne nemigen...) :/

2013. nov. 30. 11:33
 18/18 anonim ***** válasza:
kérdező, vele vagy még?
2014. jan. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!