Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeretett engem valaha ez az ember? Ennyire szemét, hogy lehet valaki?
Figyelt kérdés
Pár napja szakított velem a barátom majdnem 5 év járás után,ostoba kifogásokkal vetett az egésznek véget,én sírtam és kértem,hogy ne legyen vége,de ő erősködött,hogy amúgy mennyire szeret,de ezt ne folytassuk,mert én ilyen meg olyan vagyok(kifogások).Azóta kerestem nem is egyszer és nem válaszol az üzeneteimre,egyszer írt,hogy milyen rosszul van nagyon kedvetlen. Erre látom most,hogy feltölt képeket,hogy egy nagy bevásárlóközpontban vásárolgat,a kezében jó pár táska, a nővérével meg más csajokkal..gondolom milyen kedvtelen és ,hogy mennyire fáj neki.. nem hiszem el,hogy lehet valaki ennyire szemét,úgy hogy tudja a másik szenved,le is írja neki,elolvassa nem válaszol rá,közben pedig vígan éli életét..2013. nov. 29. 18:20
11/12 A kérdező kommentje:
igen neki könnyű,mert nem is szeret :( a fájó az,hogy ezt be sem vallja ... de már mindegy tudom magamtól is,hogy egy szemét alak..
2013. nov. 30. 17:43
12/12 Költőnő? válasza:
hasonló a szitu, ezért: nem biztos h szemét, ha vha szeretett, biztos neki sem könnyű, még ha már a mélyebb érzelmek el is múltak már. "attól h vki nem úgy szeret, ahogy te szretnéd, még nem biztos, h nem szeret szíve minden szeretetével". Mi azóta már beszéltünk erről exemmel mert neki már ráadásul van vkije és elmondta, h azért neki sem volt könnyű, de mkinek élnie kell tovább. Persze sokat segített volna, ha ezt akkor mondja, mikor még volt tétje, h tudjam, nem szenvedek egyedül, dehát a férfiak már csak ilyenek. különben meg minél többször mondja vki h hajjdejólvagyok, annál inkább az ellenkezője igaz. Most már csak az a kérdés, túl akarsz e lépni rajta vagy a sebeid nyalogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!