Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak, akik tényleg képesek szeretni és nem csak hülyét csinálnak a nőkből? Akikben tényleg meg lehet bízni? Akik megérdemlik, hogy viszont szeressék őket?
Persze hogy vannak, csak ritkák:)
Az a csaj meg egy ótvar k... nem értem hogy írhatod hogy a legjobb barátnőd.
27/N
"Sajnos ezt a fajta bánásmódot a lányok nem szeretik. Valamiért nekik nem jó, ha minden klappol. Kell nekik a dráma, hogy a pasi után teperni kelljen, ne lesse minden kívánságukat. Furcsa, de ez van."
Hogy lehet ekkora bődületes marhaságot írni?
általánosítasz.
Nekünk a férjemmel mindig harmonikus volt a kapcsolatunk, most is az. Nem volt dráma, veszekedés, vagy féltékenységi hiszti. Mégis imádjuk egymást. Mindig szeretget, meglep, ölelget, puszilgat, a tenyerén hordoz. Én is lesem mivel lephetném meg, törődöm vele.
Soha nem vágytam olyan pasira aki bizonytalan , folyton ellenőrizni, bekorlátozni akar, féltékenykedik, vagy drámázik stb. 1x Volt benne részem, szóval nem kellett többször.
27/N
példaképem a vőlegényed
ki kell hozni az életből a maximumot
és a férfiakkal, ha nem dolgoznak, nincs pénzük, ki fogalkozik? elárulom: senki
Mi férfiak, csábítsunk el annyi nőt, csaljuk meg a csajunkat, amilyen gyakran lehetőség adódik rá.
27/f voltam
férfiak, ébredjünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!