Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok az iskolát életetek szerelme miatt?
Én egyetem helyett elmentem dolgozni, hogy a barátnőm mellet maradhassak. 2 év után szakítottunk.
Kérdésedre válaszolva nincs jó döntés. Az életben mindennek ára van... és nincs hitel kereted! :)
21 évvel ezelőtt otthagytam a gimit egy tőlem valamivel idősebb, idegen országból és kultúrából származó iszlám vallású gyógyszerészhallgató miatt... Sajnos!... Fiatalság, bolondság, vagy csak egyszerűen elvarázsolt és elvakított a mesés kelet?...
A tündérmese 2 évig tartott csupán, majd amilyen gyorsan jött, olyan hirtelen el is illant, a fiúval, a közös terveinkkel és álmainkkal együtt...
Sok-sok kemény és nehéz év következett a megfelelő iskolai végzettség és érettségi bizonyítvány hiányában végezhető, végzett munkák hatására, majd egy idő után már önértékelési problémákkal találtam szemben magamat...
...bár idő közben aztán szerencsés fordulatot vett az életem, de azért a mai napig is sokszor eszembe jut, hogy bárcsak visszamehetnék, ill. visszamehettem volna az időben!...
Remélem, mások az enyémtől csak megfontoltabb és okosabb döntést hoznak majd! ;)
Igaz én idősebb vagyok 22 éves de a munkahelyemet egy biztos helyet hagytam ott a szerelmem miatt még tavaly.
A csaj messze lakott tőlem de jó helyen mert ott nagyon sok lehetőség volt, nagyon szerelmesek vagyunk még most is egymásba 6 hónapig éltünk távkapcsolatba 2-3 hetente jártam fel hozzá hétvégére és akkor szinte még a wc-re is együtt mentünk annyira hiányoztunk előtte egymásnak hogy már belebetegedtünk ha csak 10 percig nem láttuk egymást. Tényleg nagyon jó a kapcsolatunk akkor a szülei felajánlották hogy ha eltudok ott helyben helyezkedni nyugodtan költözzek oda ameddig a barátnőm a sulit csinálja és ha neki is lesz munkája akkor külön költözhetünk akár. Igaz még most is a szülőknél vagyunk de külön lakrész és még sorolhatnám találtam munkát, én mindent hátrahagytam mert barátaim már nem voltak szinte mivel mindenki élte már a saját életét a munkahelyemen volt a gyerekkori legjobb barátom akit nem akartam egyedül hagyni jó voltak mások is akikkel jól kijött de mindenki mondta hogy menjek mert tényleg arrafelé jobb a helyzet főleg ha a szerelmem is ott van. Családom is támogatta a dolgot bár fájt a szüleimnek hogy én is mint a legkisebb gyerek kirepülök a fészekből de elfogadták hogy ez van ez az élet rendje.
Nekem megérte mert megvan mindenünk és itt vagyunk egymásnak.
Ha életem szerelme, akkor nem kell érte otthagynom az iskolát. Ilyen egyszerű:)
Nem is tettem. Jó érzés volt, hogy büszke rám, hogy jeles lett a szakvizsgám:) ráadásul nem volt könnyű.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!