Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátotoknak más dolgok sokkal előbbre valók lennének, mint a kapcsolatotok?
Ismerős helyzet. Nálunk ugyan ez volt, pedig friss szerelmesek voltunk. Imádtuk egymást,csak épp sose voltunk kettesbe. És hosszú időbe telt felfognom és feldolgoznom, hogy nem azért mert nem szeret, csak egyszerűen ilyen típus. Rengeteg veszekedésünk kezdődött "Én nem leszek a hétvégi barátnőd" címmel. De miután elfogadtam, hogy ő ilyen típus és emiatt már nincsenek balhék, ő magától jobban oda figyel az én ilyesfajta szükségleteimre, hogy ne én legyek mindig az utolsó. Most már két éve vagyunk boldog pár!
Selena/21
ismét Selena:
biztos vagyok benne, hogy nehéz és sok energiát igényel. mert nálunk sem két-három hónap alatt oldódott meg a probléma, és sokszor én se tudtam, hogy megéri-e a nyűglődést. Szerintem még várj és egy darabig egyáltalán ne kérdezd mikor ér rá, sőt amikor rá ér néha te is lemondhatod, hogy ő is érezze amit te, hogy ez bizony nem esik jól az embernek. Én ezt tettem, és megfordult a dolog, ma már ő az aki állandóan hív és meg se kell kérdeznem mikor találkozunk, szinte egész héten egymásnál vagyunk. De persze neked kell eldönteni megéri-e a belefektetett energiát. Sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!